Igazad van! Én sem láttam agyat még egyetlen Hondában sem!!!! Pedig megszereltem egy néhányat, igaz most csak egy 750-es CBX-em van , hogy gyakoroljam a gépésztechnikus -végzettségemet, annak idején még kedvem is volt hozzá,no meg a motoros jogsi se heverjen dologtalanul, sok mindent kellett cserélni, főleg csapágyat, szelepszár szimeringet meg a sok apró szrt. . És most halkan dorombolva tudok vele suhanni, mintha egy Rolls-Royce-al mennék ahogy a kandúr macskám! Szokása ha friss nőstény van a láthatáron !
én nagyjából tudok olvasni és írni, belerajzoltam volna a homokba mit akarok
vagy majd viszek krétát és aszfaltrajz
nálunk a gyerek tud csak angolul beszélni, én nem láttam értelmét megtanulni úgyse megyek olyan helyre
bár egyszer a kígyós parton bukkantam angol túristákba, (vagy angolul beszélőbe) valami magas pontot kerestek, szerintem a madarakat akarták nézni a kelemen-széken de ha mégsem akkor is azt nézték mert arra küldtem őket
Horvátul köszöntem neki, fel is csillant a szeme, hogy beszélek horvátul, de mondtam, nem, viszont ha vhova megyek, legalább az adott nyelven tudjak köszönni és csak angolul tudunk beszélni, mondta semmi probléma, kitűnően beszélt angolul... gondolom németül is uigy tud...
nekem semmi program nincs rajta csak amit a google tett rá és heti 8-10 frissítés általában van
van olyan amit kérdez, de a többsége csak egy értesítés hogy a frissítés megtörtént pl play könyvek meg ilyenek
ezeket a szarokat legszivesebben le is törölném, mert a dokumentum megjelenítőn számológépen kívül kb semmire sincs szükségem
vagyis van, egy fáljböngésző, ezt megszoktam már a 3. telefonon ez a típus van fent
http://youtu.be/nhMaOb3oHow
Egy normalis motor sincs.
Mini Hornet találka +gurulás pipaaaa
Éés király volt
vagy majd viszek krétát és aszfaltrajz
nálunk a gyerek tud csak angolul beszélni, én nem láttam értelmét megtanulni úgyse megyek olyan helyre
bár egyszer a kígyós parton bukkantam angol túristákba, (vagy angolul beszélőbe) valami magas pontot kerestek, szerintem a madarakat akarták nézni a kelemen-széken de ha mégsem akkor is azt nézték mert arra küldtem őket
van olyan amit kérdez, de a többsége csak egy értesítés hogy a frissítés megtörtént pl play könyvek meg ilyenek
ezeket a szarokat legszivesebben le is törölném, mert a dokumentum megjelenítőn számológépen kívül kb semmire sincs szükségem
vagyis van, egy fáljböngésző, ezt megszoktam már a 3. telefonon ez a típus van fent
Ami most hétvégén volt azt nem hagyhattam ki.
És még függ attól is mit mond a doki.