Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más:
Kültéren minden szopás, amit festeni kell.... ….én is 2 évente szívatom magam a ház körül, alkalmanként napokig.
a fával az a baj hogy szopsz vele amíg lecsiszolod és max 2 nyár és okádékul néz ki és kezdheted előlről
olyan fos festékek vannak hogy nincs rá szó, a legdrágábbak kibírják akár 3 évig is
az összes normális összetevő ki van vonva a forgalomból környezetvédelmi okok miatt aztán nem ér semmit sem az egész
mi is 2 évente festettük régen, egy nyár kimaradt, aztán repedezett meg csúnya lett
a vason kicsit tovább bírja a festék, szóval a zártszelvény nem rossz megoldás
de a legjobb a műanyag, felteszed és 20 évig nincs gond vele
Nekem mindegy.
Bármilyen sav jó gyakorlatilag.
Én rozsdamaróval szoktam.
az jó lenne, csak azt is festeni kell.

arra gondoltam van az a "műanyag rúd" abból leszúrni esztergával....
35*35-os zatszelveny.
a lec már készen van...

Erre fussa.
Nincs benne a 20mm es kulcs rá adasul proxon :)
szedd le és fűts vele
nekem lécek vannak 25 méteren 4 centis lécek, lecsiszoltam az össze s festéket a fáig, lekentem lenolajkencével és olyan rettenet ronda lett hogy kidobálom a gecibe az egészet és teszek fel műanyag kerítés "deszkát"

Megtartom.
Küld el. Még kell vagy 15 készlet.

Ja és Isten fizesse meg... :)
Sziasztok,

nincs valakinek egy nem vagyonba (és nem rengeteg időbe) kerülő tippje?

Kerités lécet csiszolok szalagcsiszolóval. Van belőle 225 db kb. Ez eddig rendben. Viszont a lécek egy oldalra vannak rakva, takarásban. A belső sort egy un "stafni fa" tartja el a külső sortól, ami kb 4 cm*5 cm*3 cm. Igy nem lehet átlátni rajta, de a levegő mégis mozog közötte.

Szóval ezt a stafni fát nem tudom egyszerűen és gyorsan csiszolni. Milyen távtartóval lehetne kiváltani ami legalább 3 cm átmérőjú és legalább 3 cm magas?
Hi!
Félméteres nyers pitypangot nem nagy varázslat levágni.
Ahhoz képest,hogy leány,jól csinálja,szépen rendre vágja.
Ez már nem divatos :)
Na igen, az is fontos!
inkább szopni tudjon mint kaszálni......
Mi is nyomtuk ezt a gazdálkodó formát, aztán bekerültem az iparba, és később abba is maradt!
És amit csinál nagyon nehéz, magam is ezt teszem sokkal bénábban
És még mennyi mindent tudhat, bele gondolni is kár!
Terepjáró kislány!