Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az, aki még nem esett el soha.
Csak egy manualt kért az ipse,csak van neki linkje.
Mert hülye mint a segg, csak esik-kel,meg alaktrészt keres de a motorhoz gyengeelméjü.
Megint arra utal hogy ki miröl beszélhet. Már az LFP-t is fosozza, csak ki kéne baszni innen.
Ne tedd!
Én csak itt olvasok ekkora homárt.
Akinek úgy érzi, ne vegye magára!
A gsxr topikban van szep.1-ei segítségkérés.Ott nem ir egy sort se.
Ha már tegeződünk istvánkám,magyarázatból jeles.Végre pár óra alatt csak eljutunk oda hogy megfordítod a történetet és elmondod mi volt.
Mert ebből a zagyva katyvaszból amit előadtál más jön le.
Ha már egy ekkora tálentum vagy nehezedre esne azt a kibaszott nyilat megbökni a HSz alatt?

Valószínű nem nem tudták,hanem a felvétel miatt ki kéne mondani hogy hova.
De gondolom az ország diszpécsere mind békéscsabán született.Csakvan ott egy térkép de lehet könnyebb volt rákérdezni?
Vagy a diszpécser megkérdezte hol kell lefordulni jobbra meg balra?
Na, letiltottam a nagyokos gyökeret. Uncsi nagyon a szabályalkotása.
Leírtam neked de átsiklottál felette, hogy vagy Szombathelyen, vagy Miskolcon cseng a 112.
Ott sajnos nem tudhatják hogy hol a kórház B.csabán.
Viszont ha átkapcsolták B.csabára és ott nem tudták, az probléma.
De ezek szerint megoldódott a problémád.
Aminek szívből örülök.
Hagyjad, van itt 3-4 éltelen troll, aki csak kötözködik az emberekkel. Úgy tekintenek erre a topikra, mintha a sajátjuk lenne és csak ők írhatnának ide és mondhatnának okosat.
Janikám én itt voltam a kórházban.
Rendőri segítség kellet volna.
Felhívtam a 112 t és kértem egy járört,
Na itt nem tudták hogy hola kórház. De ezt már leírtam, ha valaki esetleg kíváncsi rá olvassa vissza figyelmesen
Most befejeztem
Köszönöm a megtisztelő észrevételeket
Ezek szerint téged a központ átkapcsolt Békéscsabára és a békéscsabai ügyelet nem tudta hol a kórház?
Hat Zoltán gratulálok.
Itt csak egy baj van én 50 vagyok pontosan tudomhol a kórház csabán gyulán is tudom orosházán is debrecenbe meg szegeden is még fehérváron is. Még egy, hogy a fiatalabb agyhalottak is értsëk én tudom hol a kórház itt születtem azt az általad emlegetett 50 évet itt sikerült leélnem, nekem kellett volna ide segítség, de a központban nem tudták hol a kórnház. Gratulalok b+ remélem most már dereng vala, ha még mindíg nem várd meg míg 50 leszel, hátha lesz valami fejlődés, vagy feltalálmak valamit agyhalâl ellen!
hmmmm,a dolog a részemről két momentumban is értetlenséget vált ki.
Az egyik bár a kisebb hogy 50 évesen magyar anyanyelvel magyarországon ha valaki nem tudja kideríteni egy városban hol a korház az baj.De tegyük fel csak sívo homok és ördögszekerek vannak az úton, helyen ahol vagyok és egy benszülött sem járt arra.
Valamiért ha van egy működő feltöltött telefonom én egy rokont,havert hívok fel.
A legnagyobb megrökönyödést az váltja ki nálam hogy komolyan mindenkit,a diszpécsertől a körmányon át a jóistenig mindenki hibás hogy nincs meg 3 mp alatt az a kibaszott Dr. Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet
2,9 (26) · Kórház
Gyulai út 18
(66) 555 555
Nyitva: 0–24

Nem a tudakózótól google től van,előbb mint megvárni a diszpécsertEz nekem nem fér el a fjembe.Én kérek elnézést nagyon sűrűn.
Szerintem fejezzük be, nekedm lehet bármim, {van internetem} ha a másik oldal nem érti v. nem akarja vagy nincs annyi kreativitás benne, hogy 2 ilyen esetben megoldást találjon az csak papírnehezék marad az íróasztala sarkán.
Azt értem hogy valamiért védeni kell a mundér becsületét.
Azt gondolom ez az eset idáig nem 1 agysebészet. Mint az én példám mutatja a másik oldalon is vannak idióták.
Kivételesen úgy érzem igazam van, ha már valakit odatesztek élet-halál urává legyen akkora tehetsége, hogy oda szóljon az illetékes városnak, hogy küldjenek valaki mert kb ennyi lett volna.
Csak sajnos ennyi már nem volt a dobozba
Nincs internet a telefonodon?
Kérni szerettem volna rendőri segítséget a csabai kórház sürgősségi osztályára.
Most nem tiszta bennem a kép?
Konkrétan mivel kapcsolatban hívtad a segélyhívót?
Mert azt írtad, hogy a segélyhívó nem tudta, hogy hol van a békéscsabai kórház?!
Lehet a központ a holdon is szerintem. Ha kihívják őket pl a székesfehérvári kórházba akkor úgyis a helyiek mennek ki, azok gondolom tudják hol van.
Bár itt már az sem biztos lelet Los Angeles ből küldik e-mailben a rendőrőket.
Egyébként, fontos volt, de hát az idióták országában már semmi nem meglepő
Min is?
Na ja. A tufakozo és a segélyhivo nem ugyanaz
Meg vannak a segélyt lehívók.
Ez a 11811-es tudakozó dolga.
A segélyhívó nem erre való.