Én ezért váltottam gumist 3 éve. Még neki állt feljebb, amikor a rosszul beállított légkulcsával elszaggatta a kerékcsavarjaimat a Yarisomon. Ez a másik gumis tényleg nyomatékkulcsot használ, bár jóval drágábban dolgozik.
Lóf@szt azon kedves gumiszervizes alkalmazottak seggébe, akik nem kizárólag lazításra használják a légkulcsot. 100-110 Nm helyett 200+ Nm, finom. Aztán még hőbörögnek is, mikor már odáig fajul a dolog, hogy a legközelebbi gumizáshoz nyomatékkulcsot viszek magammal a kerékanyák nyomatékra húzására - néznek is rám, mint gyújtogató a vizes szalmára...
Legyen igazatok!
Ezt tudva így kellett volna. Most itt leoldom saruimat, megszaggatom köntösömet fejemre hamut szórok és őrjöngve esdeklem bocsássatok meg nekem amiért én feltételeztem, hogy csabai tendőrség tudja hol a kórház a saját városában.
Nem akarok élcelődni, de tudat alatt mégis előjön, ha taxis vagy és épp ott voltál a sürgősségin tehát odataláltál akkor nem lehetett volna úgy felhívni a segélykérőt, hogy Te elmondod a címet ami a csabai kórház címe lenne, hogy kérek oda egy járőrt valami gond okán?
Még fősulis koromban az egyik haverom is mattrészegen taxizott valahová, és hát a hólyagja nem bírta a sok sört, maga alá eresztett. Mikor a taxis kérdőre vonta a lavórnyi folt miatt, csak annyit tudott mondani: "bocsi, meleg van, megizzadtam!"
Úgy látom még nem unjátok
Taxis vagyok, volt egy fuvarom ide, és hát nem tudott az utasom vselkedni.
Egyébként heti 1-2 alkalommal mefordulunk idd és már több alkalommal is voltak itt rendőrők intézkedni
Megpődnétek, van itt részeg, garázda, nar kos, kurva, buzi, visítanak a cigányok.
Elég furcsa ez az éjszakai élet, nem is hinnétek
Akkor valóban bénázott a 112.
Ilyenkor azonnal kapcsolnia kellett volna békési főügyeletet, nekik pedig segítséget nyújtani részedre.
Legalábbis a tűzoltóságnál így működik.
Nem siklottam át rajta, és persze nem is kötelező tudnia, de a megoldást igen.
Odaszólni csabára menjetek már ki ide vagy oda mert valaki bajban van.
Na ez a része nem működött.
Túl vagyunk rajta ez a lényeg.
Motorosabb téma,vagyis szerelés,nyomatékkal csak flame.
Nem rossz kütyü.
http://youtu.be/b1S-E38opbM
Ezt tudva így kellett volna. Most itt leoldom saruimat, megszaggatom köntösömet fejemre hamut szórok és őrjöngve esdeklem bocsássatok meg nekem amiért én feltételeztem, hogy csabai tendőrség tudja hol a kórház a saját városában.
Taxis vagyok, volt egy fuvarom ide, és hát nem tudott az utasom vselkedni.
Egyébként heti 1-2 alkalommal mefordulunk idd és már több alkalommal is voltak itt rendőrők intézkedni
Megpődnétek, van itt részeg, garázda, nar kos, kurva, buzi, visítanak a cigányok.
Elég furcsa ez az éjszakai élet, nem is hinnétek
Ez volt a 2 v a 3 hsz
El kellene tudniolvasni figyelmesen.
El lehetne gondolkodnia.
Sok bosszúságtól meg tudná kímélni magát
Ilyenkor azonnal kapcsolnia kellett volna békési főügyeletet, nekik pedig segítséget nyújtani részedre.
Legalábbis a tűzoltóságnál így működik.
Odaszólni csabára menjetek már ki ide vagy oda mert valaki bajban van.
Na ez a része nem működött.
Túl vagyunk rajta ez a lényeg.