Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem én, hogy sok hülye van, de erre fogni a rendszer hibáit azért elég nagy kreténség. Talán nem minden hívásnak egy helyre kéne befutnia...
Tévesen! Együtt érzek vele. Mondjuk aki francia sisakot vesz számítson erre. Csak mivel még nincs meg a sztori vége így felesleges volt kitenni, ha köcsögösködnek vele, akkor oké, de eddig semmi.
Szóra sem érdemes, szevasztok!
Ez igen!!!
Te aztán tájékozott vagy.
2 ilyen központ van az országban.
Miskolcon és Szombathelyen.
Szerint egy szombathelyi központosnak honnan kellene tudnia, hogy pl hol van a székesfehérvéri kórház?
Ezen miért kell kárörvendeni???? A szavadból ez jön le!
Nem navigációs központ az
Akkor te is fontos dolog miatt hivtad
Én a múltkor felhívtam a segélyhívót.
Nem tudta hol van békéscsabai kórház.
Hát kiket ültetnek oda élet-halál urának???
És ki ülteti őket oda????????
És akkor kinek a qrva anyját????????
egyek Zümit szerelni , legózni NYAFF!
Jó reggelt! Rinyálni kell előbb, mielőtt még kiderülne mi van #jajasisakom
Általában így igaz.
Az a baj, hogy egy részük totál agyhalott, és komolyan veszi a piti problémáját. Nem annyira vicceskedni akar, hanem az a gondja és azt hiszi megoldják helyette. Persze biztos van köztük böven viccelödö is, de annak a kurvaanyját, lehet épp egy tényleg sürgös hivástol veszi el az idöt.
Más, tegnapelőtt belebotlottam egy félpályás, lámpával fedezett útfelújításba. Épp úgy értem oda, hogy előttem váltott zöldre így nem is kellett megállnom. Azaz, dehogynem, hát egy agyhalott nem jött volna szembe, még jó, hogy félre tudtam húzódni. Ezeknek semmit nem jelent a forgalomszabályzó lámpa piros színe?
Ingyen hívható a segélyhívó.
Nagyon nehéz elcsípni, de egyszer már simogattam meg egy negrót.
Épp tankoltam a nagy pirosat, a híradósunk beszólt a rádióba, hogy vonalba van a "bejelentővel".
Oldalra néztem és ott állt a fülkében az emberünk.
Szóval tartotta az ügyeletesünk, amíg a segítségére siettünk.
Szerintem már utána nem volt kedve butáskodni
Nem tudom csak felmerült, nekem eszembe sem jutna, hogy szórakozzak ilyen hívásokkal. Gondolom ha pár emberkét elővennének, lehet kissé csökkenne a vicceskedők száma.
Mi lenne? Még az is idö meg pénz a semmire.
Nincs retorzió ilyen esetben?
El sem hinnétek, hogy milyen telefonokat kapunk nap mint nap.
Dorombolni tetszik?
Mondjuk én arra is szoktam figyelni, hogy ne parkoljak úgy, hogy a vakoknak és gyengenlatoknak, akik jellemzően a fal mellett tudnak biztonságosan közlekedni, akdalypalyat csináljak, úgyhogy ez igaz a másik motorra is.... mindkettőnek a kerékpársáv túloldalán lenne a helye sztem, ott meg bőven van hely...
Az is érdekes miért nem vágták össze még a sok roncs kocsit
Kb 15 éve elég sokat hordtak ki osztákba belőlük
Érdekes.