formára jó, fogásra nagyon természetellenes.... uugy mint a műhaj hajhosszabbítás, mikor kapaszkodsz bele nem nagy kunszt, de érzed, hogy nem igazi... itthon nincs ilyen most, úgyhogy kussolok
Nem is tudom, ha úgy vesszük persze mély benyomással volt/van még most is rám, de aki szexelt már úgy hogy két db megtermett teniszladba nyomja a mellkasát, hááát azóta volt már sokkal jobb partner is aki puhább volt felül
egy ideje elég rideg tartásban van az asszony
mondjuk sosem voltam az a tejben-vajban fürösztős, 18. szülinapjára kapott utoljára virágot
persze mindig elkölti az összes pénzem mert sosem marad egy forint sem
fonyódon voltunk többször is ott alig hínáros de ha keleti szél fúj akkor odahoz minden szart köztük a hínárt is aztán minden madzag kijön a partra
mindig éjjel jönnek mennek egy kört és csend van, tök jól lehet hallani ahogy jön a raj egymás után szólalnak meg a kapásjelzők
ott ahol pecázunk elég köves, elmolyolnak negyed órát is, volt hogy a kifogott hal után ismét felvette egy, de többnyire egy bot egy akasztás, és ha nem akad le a kőben akkor ki is jön
kiagyaltam egy ólom elhagyós szereléket, hátha több hal meglesz mert azért sok bent marad mert leakad
Én is a 3-6kg közöttieket szerettem volna, mondjuk úgy napi 1et... de a g...ik nem jöttek, csak hajnali 1-3között.
Ja és iszonyatosan hínáros most a balaton, legalábbis Balaton udvari és fövenyes (északi part)
keszeg jöhet, ott helyben felfaljuk, kis pontyot leszarjuk megy vissza, ilyen 4-6 kiló közti lesz hazahozzuk a nagyobbak meg sokasodjanak
ha már lesz egy 4 kilós ponty 2 nap alatt fejenként akkor az engedély ára meg is van ha lesz egy 6-os akkor már a üzemagyag is megvan
Remélem neked több szerencséd lesz, mint nekem...
Összvisz, 5keszeg, 2ponty, de mindet visszaengedtem, a kicsi kb 1kg volt csak a másik meg 19,7kg aazzz meg dagadt volt azért engedtem vissza
én sem rajongok azokért, de ha választani kell egy spánielfülszerű lógó csöcs, és egy műanyaggal bélelt csöcs között inkább a műanyagosat választanám
az azért mégiscsak esztétikusabban néz ki
nekem van vékony hölgy ismerős akinek elég nagyok a kannái huszonévesen nagyon ütős kivitel volt, most 45 évesen siralmas akogy kinéz, mint a lufiba töltött víz
persze ez a természetes meg stb stb, de azért mégsem afrikában élük a benszülöttek között ahol teljesen megszokott és elfogadott a hason viselt csöcs
mondjuk sosem voltam az a tejben-vajban fürösztős, 18. szülinapjára kapott utoljára virágot
persze mindig elkölti az összes pénzem mert sosem marad egy forint sem
U.i
3 szereléket veszítettem, 1 hal leakadt
még akkor sem ha lenne ennyi felesleg
mindig éjjel jönnek mennek egy kört és csend van, tök jól lehet hallani ahogy jön a raj egymás után szólalnak meg a kapásjelzők
ott ahol pecázunk elég köves, elmolyolnak negyed órát is, volt hogy a kifogott hal után ismét felvette egy, de többnyire egy bot egy akasztás, és ha nem akad le a kőben akkor ki is jön
kiagyaltam egy ólom elhagyós szereléket, hátha több hal meglesz mert azért sok bent marad mert leakad
De inkább ne is lássam
Ja és iszonyatosan hínáros most a balaton, legalábbis Balaton udvari és fövenyes (északi part)
ha már lesz egy 4 kilós ponty 2 nap alatt fejenként akkor az engedély ára meg is van ha lesz egy 6-os akkor már a üzemagyag is megvan
Mátra szaaaaaaar!!!! Fel van marva és csúszik mint a veszedelem
Én hülye csináltattam (vagyis fizettem ki) volt exemnek didiket, mert hogy szerinte kicsi volt (szerintem meg jó, de mind1)
900eft egy JÓÓ dokinál....
Hááát f...t a seggükbe
Több ilyen nem lesz
Tapintásra meg, háát nem voltam elájulva
Még egy normálisat se haraphattam belé
én még nem fogtam ilyen kannát, szerintem nem is fogok
Összvisz, 5keszeg, 2ponty, de mindet visszaengedtem, a kicsi kb 1kg volt csak a másik meg 19,7kg aazzz meg dagadt volt azért engedtem vissza
az azért mégiscsak esztétikusabban néz ki
nekem van vékony hölgy ismerős akinek elég nagyok a kannái huszonévesen nagyon ütős kivitel volt, most 45 évesen siralmas akogy kinéz, mint a lufiba töltött víz
persze ez a természetes meg stb stb, de azért mégsem afrikában élük a benszülöttek között ahol teljesen megszokott és elfogadott a hason viselt csöcs