Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen exhibicionista(soft) lélekhez nem kellene már betetetni egy pár minimum fél literes műkanna szettet?
csak jobban érdekelné a népet
motoroztam ma is kicsit :D
fonyódra megyünk a kutyás strandra, ott elég jó szokott lenni a fogás ha badacsony felől fúj a szél
ha nem arról fúj akkor azt hiszem be sem etetünk mert nem lesz hal, akkor csak az a pár bojli lesz a veszteség
hárman megyünk 2 engedéllyel(4 bot), ha jön a hal elkocog a 3. is engedélyt venni
a kikötő mester jó állás lenne, csak a víz nekem 2 óra kocsival aztán bukó a party gondolom szállás nem jár hozzá

holnap megyek cserepezni egy helyre kapok érte egy fél birkát szóval nem halunk éhen
egy pince ajtót is össze kellene faragni egy ismerősnek, onnan is jönne némi zseton ha tényleg éhen halnánk majdnem egy 15öst ki lehetne varázsolni onnan munkadíjnak
Plusz a kikötőmesteri melóban november 1-től március 31-ig 5 hónap leállás van, fizu ugyan úgy jön, de van 5 szabad téli hónapod, amikor tudsz maszekolni ezerrel. Cserébe szezonban heti 6 napot tolni kell.
Na, bejön?
Ha szeretsz pecázni intézhetek neked egy kikötőmesteri helyet, de ott sem fogod hülyére keresni magad, viszont ingyen peca.
Haver, az úgy nagyon karcsú. Milyen melót és merre felé keresel? Körbe nézhetek egy kéz alatti infóért neked.
Balcsis 72 órásat meg se vedd, évről évre szarabb a Balaton halállomány eloszlása, a milliárdnyi törpeharcsáért meg ne fizess.
Én azért levernék egyet annak a kopasz csávónak mert a hülye motorjával össze karcolássza a szép parkettát
Kész a havi költségvetési terv:
Ebben a hónapban fokozott testsúly csökkentés lesz
Csekkek után ennyi a maradék zseton
Aztán ebből még meg kell venni egy 72 órás balatoni horgász jegyet
Ez a 92ezres munkanélküli kicsit karcsú bevételi forrás
Igazából nem is csinálok semmit :) Na jó ez így teljesen nem igaz .
Azért csak óvatosan, a munkavédelmi szempontokat gondosan mérlegelve: "Dolgozz keveset - nem ér baleset!"
Dolgozni azt kell ez nem képezi vita tárgyát csak valami olyan kellene amit szívesen csinálnék és még meg is éri.
Legközelebb sisakot is használjon a kis lurkó!
Értem, akkor meg próbálkozunk ezzel a variációval. Sajnos fényes fekete élfóliát nem találtam eddig, marad a matt, persze ha lyányomnak is megfelel. Még egyszer köszönöm az információkat.
Ez vili,de annyi a macera az ilyen vevővel hogy passzolom.Elég nekem az egyszerűbb 2-3 kiloba kerülő.
Kevesen tehetik meg hogy ne dolgozzanak 40 éves kor felett
Nagyon kevesen
Az egyedi dolgokat drágán kell csinálni
Pl haver konyha bútora 1 millió felé volt
Amiből az anyag szerintem 300 alatt van
Ha még 200 az egyéb költség ( villany gépek amortizáció) akkor is 1 hónap alatt 500 ezer ha ezen kívül semmit se csinált
Ha heti egyet megcsinal másod magával gyorsan megvan a merci kocsi
Ha már dolgozni kell elvan baxva az egész.
Modellkarrierre készülsz? Plus-size?
A macerás dolgokkal jelentkezőket nagyon szivesen útbaigazítom hol tudnak egyedi dolgokat intézni.
A bútorlap szabász mindig emleget.
40 éves kor felett el kell kezdeni egyszerűsíteni

Azon agyalok hogy a szépség iparban kellene dolgozni, műköröm intim gyanta stb
Mégse olyan koszos mint a kisgépek szervizelése
Igaz,de nem teljesen.Kb havi 6 kilo minimum az összöltsége egy ilyen nettonak.
A büdös életbe nem termelem ki.
És ha ki is termelné akkor meg egy nyavajgó kézivezérléses vagy egy csak a pénzt felvenni szerető embert kapok akire minden pillanatban figyelni kell vagy így vagy úgy.
Ha ez az ára akkor inkább nem csinálok semmit,azzal se vesztenék többet.
Inkább elmennék közmunkára mint a Vona Gabi.
Mert sóher vagy, inkább megszakadsz
Mostani i7 kell nem a tavalyi
Mindig a legújabb mindenből
Ezek az anyagok ha nem kapnak hot,vizet vagy gőzt 200 évig megvannak,rosszabb nem lesz.
Van vasalható elfolia azt egy ollóval letolod a felesleget,de csak matt változatot láttam eddig.