Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted mert én csinálom?
A mostani, 6 fizikai magos i5 lényegesen erősebb, mint a tavalyi i7, amit még mindig árusítanak, kb. dupla áron.
Alig pár 10 ezer pluszban
Aztán hogy 450 vagy 470 a komplett gép nem tökmindegy?
csípőprotektor... majd idővel belenő...
az i7 csak azért kell, mert lassan töltenek pályák között a mostani játékok a lassú i5-el
I7 kell minimum
Nem sokkal több pénz rám meg annyit amennyi belefér
Akkor a következő 10 évet kihúzza pár SSD cserével
Még egy akkora táp amivel kb 40% terheléssel tud menni
Én is elbasztam hogy nem tettem még RAM a laptopba amíg volt hozzá most még ugyanolyan nincs
Valójában nálad az extrém motorozás az, ha nincs a derekadon semmi
6 hónapra kell adni 350 nettót aztán a másik 6 hónapot kihúzzák vele
Esetleg átmeneti megoldásként rá lehetne vasalni valamilyen élfóliát, arra ami most fenn van vagy ez még rosszabb lesz?
Köszönöm a választ, akkor ezt elszúrták, fene gondolta volna, hogy azonnal le kell húzni a fóliát. Mindegy most már így marad nagy valószínűséggel, ha ennyire macerás a javítása.
Egy frászt. Tíz-tizenkét éve átlag másfél-két évenként megduplázódott az asztali gépek teljesítménye, akkor valóban két évente "illett" másik gépet összerakni. Aztán kb. 7 éve szinte megállt a fejlődés a processzorok vonatkozásában. 7 éve raktam össze a dolgozós gépemet, igaz, akkor az elérhető csúcskategóriától nem állt messze, és a mai napig tökéletesen használható MINDENRE, csak egy jobb videokártyát kellett bele tenni. (Sandy Bridge i5-2500K + 16 GB RAM + 2 SSD, stb. - 2011-ben!) A mostani "belépő szintű" gépeknél kétszer erősebb jelenleg is.

Le akarom váltani, de megy át tartalék gépnek, hiszen kompromisszumok nélkül megy rajta minden program, amit használok. A tervezett új gép (i5-8400, 16 GB DDR4 RAM, ultra gyors, Nvme-csatolós SSD) alig kétszer lesz erősebb ennél - 7 év után!
A gond a holtido.Van 4-6 honap amikor full van minden,utana meg az uldogeles.
Felevre meg senki nem akar melot.
Huhh azt rosszul tettek.Rogton le kell szedni.Bar csak iszonyú szopás a késői öregedés mert szinte miliméterenként jön le.
Fényes elfolia max profibb lapszsbaszatokon,viszont azok nem vasalosok,palmatexel kell ragasztanni,és kurvanerev kemény felululet,nem egyszerű egy pengével leszedni a felesleget.Torik.
2 évesen öreg mind...
Amúgy ez az Android se igazán tetszik hiszen nem mindig azt csinálja amit akarok
Pl tök idegesítő hogy ezeket a buzi frissítéseket nem lehet kikapcsolni
Én is. 2x is kibaszta a toriklienseim a winfos10 azt jól kukáztam!
Én maradok a w7 nél ameddig lehet
Utána nézek valami Linux
Ez a sunyi w10 nem jön be
Nem biztos, hogy csak a havidíjas konstrukció miatt nem akarnak új Windowst kiadni.
Ha "kikopik" az összes XP, Win7, Win8, akkor csak egyetlen rendszerre kell frissítéseket kiadni, a programozóknak meg a programot megírni (kompatibilitás). Szerintem ezért volt a közel 2 éves ingyenes upgrade lehetősége W7/W8-ról is, nem jótékonykodásból.
A hardware-gyártóknak is egyetlen rendszerre kell drivereket írni, stb. Nem lesz ez rossz, csak ehhez az öreg PC-knek előbb el kell tűnniük a süllyesztőbe.
Szia!
A lányom vett lapraszerelt szekrényeket és az éldíszítőről nem húzták le a védőfóliát jó ideig. Na most a következő történt, az eltávolításakor leszedte az élvédő fényes-lakkos felület egy részét. Nem túlzottan feltűnő, de lehet utólagosan javítani, akár új éldíszítőt rávasalni? Egyáltalán hol lehet ilyen egyedi lakkos, fekete takarófóliát venni? Tudnál tanácsot adni? Köszönöm előre is.
Régebben az volt a terv hogy nem lesz több operációs rendszer a w10 után
Csak frissítés
Amúgy szerintem lassan át fog váltani havi díjra, egy csomó program ilyen már, gyerek videó vágó programja is valami havi 6 rugó
És fura mód a torrentes mindig megkattan, ráprobaltunk a pót gépen de megy pár hétig és annyi
Szóval meg kell venni. Mondjuk neki már minden jogtiszta, ilyen 15 meg 18 pénzekért vesz játékot
Életemben nem adtam ki ennyit pc játékra....
Ezért kell a plusz ember, én össze építeném kis pénzért de olyan messze nem megyek
Havernak annyi ilyen szart szereltem össze hogy a fele is sok lett volna
Polcra dísznek új amúgy...
Ki van kapcsolva a frissítés amire én használom a gépet pont jó így.
A napokban olvastam, hogy fizetős lesz hozzá a frissítés a közeljövőben. Hiába jogtiszta az op. rendszer, akkor is virítani kell a lovettát ha naprakész rendszert akar a felhasználó.