Messze van
Én közel 20 évig ingáztam Pestre ami kibaszott szar volt
utána napi 2x20km ez sem volt az igazi
Olyat keresek ami max 10 perc és ha lehet nem kocsival
Kocsis téma szopás, már a napi 2x20 km is kb 20 ezer+a kocsi amortizáció ami minimum havi 10(egy újabb típusú gépjármű még több)
Szóval első körben biciklis megközelítés érdekel
A nap fénypontja: gumis műhely 800ft órabér
Kérdem az ember mennyi órában van munka?
Azt mondta hogy ha nincs gumis munka akkor irány autó szerelő részleg és ott van munkám
Aztán rákérdeztem hogy jól értettem-e a 800 forintos órabért vagy 1800, mert ha tényleg 800 akkor nem kell körbe vezetnie
Hát nem néztem meg a műveleti területet
Egyébként az orvos most is látja azonnal akinek nincs biztositása. Pirossal ugrik fel a taj száma, de el kell látnia uganugy. Ezeknek meg van ám idejük, mennek mindenhová ahová küldik öket, és simán kapnak olyan ellátást mint az aki a maximális járulékoat fizeti
Kb. Usaban csak életmentö mütétre vonatkozík. Lukassziv az a,kategoria. Többire meg vegyen fel hitelt.
Egyébként nem nagy dolgokrol beszélünk. Egy ólyan alapszintü ellátás ami a betegségek nagyrészét és a bakeseteket lefedi pár doboz cigi ára. De a cigit hamarsbb meg fogja venni, mint ahogy most is. A többlet befizetés meg szinte mindenhol a nagymütétek, protézisek, korházi elátás ára
Ehelyett most beszedik a pénzt és nem kapsz semmit.
Viszont az üzleti alapon működő biztosítók sem lennének jók, mert abból is csak a lehúzás menne, meg a rinya hogy mennyire nem éri meg ez nekik, miközben éppen építik a Grupama stadiont, meg székházat.
Javulnak, már stabil a csaj, kint van osztályon, lassan megy rehabra, Csikó is lassan alakul, már tul az életveszélyen. Akár két mülába is lehet aztán szaladhat.
A fejét is meg kellene ám pucolni
Én közel 20 évig ingáztam Pestre ami kibaszott szar volt
utána napi 2x20km ez sem volt az igazi
Olyat keresek ami max 10 perc és ha lehet nem kocsival
Kocsis téma szopás, már a napi 2x20 km is kb 20 ezer+a kocsi amortizáció ami minimum havi 10(egy újabb típusú gépjármű még több)
Szóval első körben biciklis megközelítés érdekel
Most 3885ft de ebbe még nincs éjszakai potlék....
Legalább tudtam volna sorozatokat nézni
Kérdem az ember mennyi órában van munka?
Azt mondta hogy ha nincs gumis munka akkor irány autó szerelő részleg és ott van munkám
Aztán rákérdeztem hogy jól értettem-e a 800 forintos órabért vagy 1800, mert ha tényleg 800 akkor nem kell körbe vezetnie
Hát nem néztem meg a műveleti területet
Egyébként nem nagy dolgokrol beszélünk. Egy ólyan alapszintü ellátás ami a betegségek nagyrészét és a bakeseteket lefedi pár doboz cigi ára. De a cigit hamarsbb meg fogja venni, mint ahogy most is. A többlet befizetés meg szinte mindenhol a nagymütétek, protézisek, korházi elátás ára
Viszont az üzleti alapon működő biztosítók sem lennének jók, mert abból is csak a lehúzás menne, meg a rinya hogy mennyire nem éri meg ez nekik, miközben éppen építik a Grupama stadiont, meg székházat.
Gipszeles jöhet,ha szilánkos akkor nem mutunk?
Ha a faterja sose fizetett a csecsemő lyukas szívét nem foltozzuk be?
Van valami infód a barátodról és a párjáról?