Van egy ismerősöm aki az f800gs-el olyan 120-140 tempókkal ment a murvan. Utolérhetetlen.
De olyan fos utakon is hogy én ott ilyen 70-80-al merek csak menni
Ja és egy csomó ideje nyugdíjas
szintén nincs rá igény
mondjuk ausztriában kétszer sikerült kanyarból murvára érkezni, (egyik a sölkpasson a másik egy alsóbbrendű úton, a tavalyi óriási vihar után még nem sikerült a teljes helyreállítás) az elektronika megdolgozott rendesen
Murván kellene edzened, ott ezek a 20-30 centis kilengések teljesen természetesek
Amikor már 3-4 métert halad a motor 2 nyomon akkor már kezdődhet az izgulás hogy mi lesz a vége ennek
Láttam többször építéskor hogy a kopóréteg alá egy gép erít folyékony feket szurokszerű cuccot és úgy jön rá a 20 centis forró aszfalt.
Megmondom őszintén ha ilyen tizméterenként 20 db méteres félcentis kanyargós kígyót kéne egyenként lekövetve felvágnom akkor inkább az ereimet vágnám fel.
És kurvasok helyen ennyi van.
Engem a judenburg-köflach úton az erdőben tett allrébb ilyen vagy 30 centit,szerencsére a hátsót.
de így is bef...tam.
A repedéseket végigvágják, kiöntik szurokkal majd valami fehér port szórnak rá, nem kavicsot mint nálunk. Párszor végignéztem ahogy csinálják, de Lavamündnél kegyetlensok csík van összevissza, ott lehet feljön valami szurok bar nem hinném hohy szurok az alapban.
majdnem megmutattam a múltkor én is ausztriában... ott is dívik a repedések kiöntése szurokkal. két személlyel, csomagokkal jobbos kanyarban az első kerék egy 20-30cm csúszott, jobb lábbal rúgtam vissza, mint a szuperlotyósok...
De olyan fos utakon is hogy én ott ilyen 70-80-al merek csak menni
Ja és egy csomó ideje nyugdíjas
mondjuk ausztriában kétszer sikerült kanyarból murvára érkezni, (egyik a sölkpasson a másik egy alsóbbrendű úton, a tavalyi óriási vihar után még nem sikerült a teljes helyreállítás) az elektronika megdolgozott rendesen
Ott azért nem olyan mosolytfakasztó, ráadásul iven haladva
Amikor már 3-4 métert halad a motor 2 nyomon akkor már kezdődhet az izgulás hogy mi lesz a vége ennek
Megmondom őszintén ha ilyen tizméterenként 20 db méteres félcentis kanyargós kígyót kéne egyenként lekövetve felvágnom akkor inkább az ereimet vágnám fel.
És kurvasok helyen ennyi van.
Engem a judenburg-köflach úton az erdőben tett allrébb ilyen vagy 30 centit,szerencsére a hátsót.
de így is bef...tam.
Vagy valami ilyesmit mondtak nekem.