Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt én is igy gondolom. Az emberek normálisan gondolkodó részlnek van egy lehetöleg nem irreális elképzelése a bérezésröl és az ezzel szemben elvárt munkáról valamint a munkakörülményekröl. Ha ezek lefedik teljes mértékben az elképzeléseit onnan kezdve nem kell mással foglalkozni.
Voltam mostanában pár helyen de ilyen sehová se kellett
De nem adom fel
Amúgy engem még a sok pénz se érdekel ha van havi 150 nettó avval én már elvagyok
Az a lényeg egy nyugodt légkörben dolgozzak, öreg vagyok már én bohócnak
Én azt tapasztalom mostanság, hogy keresik a talpraesett melóst, persze a multik meg a szalagmunkásra vágyokra ez nem igaz, nekik a leghülyébb a jó.
Ezért nincs alkalmazottam ne kelljen szegénynek lelekiválságba keverednie és állandoan számolgatni hogy nekem mi marad. Belefáradtam a sok tehetségtelen elvárásokkal teli de mindent semmibevevö emberböl. Van egyébként normális munkaerö de mire megtalálni egy kisvállakozásba az elég nehéz és hosszu idö. Pedig már az orabér se 1000 ft.
De egyébként meg a lehetöség mindenkinek adott, manapság már percek alatt lehet vállalkozást inditani.
Nem azért mentek munkahelyre mert a szolgálat kiteljesít, és a vele járó pénz eszközt megelégedéssel használjátok... hanem azért hogy pénzt keressetek. Pénz találáshoz minek munkahely? Én már (majdnem) azt teszem ami teljessé tesz és mellé nagyon szerényen de pénz eszköz is társul..... A pénzhez ész kell és tettrekészség,,, tudatos az aki mind ezt mosolyogva elégedetten teszi úgy hogy közben nem gyalogol át másokon....
Aha. Majd felezünk, én meg fizetem az afokat szerzem a melót veszem a szerszámot, viszem a vállalkozást este nyolckor is amikor a melós épp ke se szarja, stb. Meg a veszetséget is felezzük persze.
Kisgép szerviz lehet jobb lenne, kisebb helyet foglal és az aknát sem kell kimélyíteni
Épp mondja ismerős hogy a lánc fűrészén egy olajpumpa csere 3 hét volt, vagyis addig hozzá sem kezdett a szaki
Mondtam is neki hogy én kicseréltem volna 3 óra alatt amiből legalább a felét sörivásra fordíthattuk volna

Amúgy ahogy nézem a kisebb Kft( 30-50 ember) még a főnök akar mindent intézni, de nem tud....emiatt vannak feszültségek mindenhol
Mert ugye felveszi a sok IQ light embert és helyettük is kell gondolkodni, ez néha sikeresen össze is jön, de azért nem minden Kft vezető volt mensa tag szóval vannak hibák
Pontosan a problémának ez a gyökere ! Mindenki úgy akarja hogy szarer hugyert dolgoz neki meg ötször annyi maradjon ! Na ezért nincs munkaerő !
Na most komolyan betanított tedd ide tedd oda munkára mit kéne alkalmazni?MIT doktori papírral rendelkező software fejlesztőt?
Az a munkakör amit te keresel az KB ez az.És az inkább nehéz fizikai meló amiért semmi épeszű munkáltató nem fog neked tetsző pénzt adni.Én sem adnék.
Az autószerelős mindenféleszerelő apróságos otthon végzős munka pont jó is lenne még a kata-val is.
Ugyanis addig míg ömlik nyugatról a használt szemét autó,a polgárnak van picit több pénze mert a bérek tagadhatatlanul nőnek és több pénz jut mindenre tehát költik is.
Na szóval még 5-8-10 évig simán meg lehet kisebb-nagyobb autó életbentartással élni igen vígan.
Olajcsere,futóműcsere,vezérléscsere,kuplung stb.Tíz éven belül a most futó újak lesznek a kotlott szarok azokhoz kell egy csomó műszer és elektromos bizbasz,és dübörögni fog a villany nem kell autószerelő.

https://totalcar.hu/belsoseg/2...
Ez hülyeség. Annyi munkát tudnék adni neked hogy kidúvad a szemed és annyi pénzt kérsz el amennyit mersz. De mivel nekem az csak másod, így leszarom az építőipart Nagyon mélyponton, vagy csúcsponton van az építőipar csak nézőpont kérdése.
Ennyi és teljesen így van .
Ez az hogy rendes ember sehová sem kell csak az IQ 60as nép aki megszakad 6-700 forintos órabérben
Szóval bio robot
nettó, full bejelentve....
Nem nehéz kevés munka minimum 250-300-ért.
rendes kellene nekik.....
Biztos olvasgatják amit az elözöröl irtál
Mi az a munka?
Nekem még nem kell vagy 2 hónapig
Nézegetem a cégeket de ezeknek nem kell rendes dolgozó
Valakinek kell tolni a szekeret !
Meg akinek nincs szabija.
Dolgozzanak a szegények!
szar lehet de azért kitartást
Naaa de majd én is szombattól
Aztán megint iskola
Rohadt tachográf vizsgámat meg kell újítani, pedig mint ha csak tegnap vizsgáztam volna (5éve)
Jesszus hogy szalad az idő
De.
What a fuck
Csak neeem ,mindenki dolgozik?
Bizony! Egyik legjobb faj!
Megijedt egy pocoktól és felugrott a karjaidba