Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én legelőször majdnem ezt vettem (1998-as SV400), meg, de irdatlanul át akartak vele verni - egy rakás fos volt, de tényleg!
Ki nem szarja le hogy milyen borda van rajta,menni jobb vele.
Mondjuk inkább úgy hogy van akinek elég. Na de egy mindnekinél ügyesebb, szebb, az újrakezdők csak akadályok az úton gyereknek hogy lenne már jó ?
ennek az sv-nek olyan semmilyen a blokkja
én kedvelem a léghűtéses nagy bordás hengereket
pl:
3-400 ért,nem 6-700 ért.
Amúgy már tanulónak sem merült fel hogy gs lesz a kezdom.
de kezdőnek, újrakez dőnek 2-3 évig bőven elég a gs500
sokkal régebbi technika is, minden szempontból...
Engem a "picisége" egyáltalán nem zavar, csak az ülés és a lábtartó között túl kicsi a távolság (a képen már 15 mm-rel lejjebb van a lábtartó a gyári helyzeténél, ennél többet sajnos nem enged a fék és a kipufogó könyök "kölcsönhatása".
Közelről nézve szembeotlobben gagyibb a gs.
szerintem tök jól néznek ki, olyan "igazi" motor formája van, csak nagyon picike
egyszer vadkerten a fagyizó mellett mellémált egy burkolat nélküli gs500, hát a ténéré mellett olyan volt mint ha most ellett volna meg a ténéré
pedig qrva jól néznél ki rajta.... én 187cm vagyok és amikor er-5 volt, akkor voltam olyan visszafogott 100-105kg környékén... akkor is olyan voltam rajta, mint majom a köszörűkövön mint a gyerek a lábbal hajtós motoron....
Ugye?
szerintem a gs sokkal szebb mint az sv
én simán vennék ilyen kis gs-t, csak a 190es magasságomhoz és a 140es súlyomhoz kurvára nem kompatibilis
a faluba boltbajárni pont fasza lenne az a gs
kezdő motornak például. Esetleg újrakezdő motornak.....
Sose értettem mert vesz valaki gs 500 at 6-7 kiloert mikor ennyiért van sv 650 is.

https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/sv_650_n/suzuki_sv_650_n-13220771
Az egészet
melyik részét nem érted?
na hát ma is ki lehetett itt égni plasztikhornet hátbarúg, gs500 agressziv motor
Dainese Mugello!
Amúgy tényleg felment az áruk: 6-7 kiló körül vannak az értelmesebbnek tűnő példányok.
Az origó mekkora egy kretén oldal.
Hájákmeg ez full djááári!