Engem a "picisége" egyáltalán nem zavar, csak az ülés és a lábtartó között túl kicsi a távolság (a képen már 15 mm-rel lejjebb van a lábtartó a gyári helyzeténél, ennél többet sajnos nem enged a fék és a kipufogó könyök "kölcsönhatása".
szerintem tök jól néznek ki, olyan "igazi" motor formája van, csak nagyon picike
egyszer vadkerten a fagyizó mellett mellémált egy burkolat nélküli gs500, hát a ténéré mellett olyan volt mint ha most ellett volna meg a ténéré
pedig qrva jól néznél ki rajta.... én 187cm vagyok és amikor er-5 volt, akkor voltam olyan visszafogott 100-105kg környékén... akkor is olyan voltam rajta, mint majom a köszörűkövön mint a gyerek a lábbal hajtós motoron....
szerintem a gs sokkal szebb mint az sv
én simán vennék ilyen kis gs-t, csak a 190es magasságomhoz és a 140es súlyomhoz kurvára nem kompatibilis
a faluba boltbajárni pont fasza lenne az a gs
én kedvelem a léghűtéses nagy bordás hengereket
pl:
Amúgy már tanulónak sem merült fel hogy gs lesz a kezdom.
egyszer vadkerten a fagyizó mellett mellémált egy burkolat nélküli gs500, hát a ténéré mellett olyan volt mint ha most ellett volna meg a ténéré
én simán vennék ilyen kis gs-t, csak a 190es magasságomhoz és a 140es súlyomhoz kurvára nem kompatibilis
a faluba boltbajárni pont fasza lenne az a gs
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/sv_650_n/suzuki_sv_650_n-13220771