Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt miből állapítottad meg? Mert nem ezt tapasztalom.
Simán kirángattuk a susnyásból.
Fotót!!!!
Utána a motor felállítása is megy
Az nem egy nagy kunszt,nekem még a vállam is leér kanyarban.
Ezért jó a csupasz
150nél már kapaszkodni kell
Ezt azért nem úgy kell érteni, hogy lerepül róla az ember, de jól szél védett motorhoz képest azért jobban kell kapaszkodni nahh

Én azt mondom mindenki vegye azt ami tetszik neki, persze ha a pénze is engedi és mellé van némi ész is
irigy vagy vazzee... azt lehet a legmélyebbre dönteni a kanyarban....
Idomos sport és az ész..................... . . . . . . .
Akkor add el szépen a moccantyúdat mert a tempód egy kezdőnek is kevés
Idomos motort nem szabad kezdőnek venni! Hiába van ész, ha a 150 is sétatempónak tűnik.
Ezt a rókát én elkergettem
A másik róka meg nem gyüttt, pedig volt alapozás becsületesen
Most az utolsó sörömet kortyolgatom, du.n GO haza
Próbálj meg legközelebb fél métertől távolabbra rókázni a fekvőhelyedtől - reggeli ébredéskor nagyon kiábrándító tud lenni!
Reggelt
A hal pucolást nagyon úgy néz ki megúszom
Vagy túl nagy, vagy kicsi...
De hajnali 1kor rókát kergetni tiszta élvezet kis genya fél méterre szaglászik tőlem
Este meg végre a saját ágyamban alszok
600 al nincs gond, 250 alatt bicikli... El kell menni tanfolyamra, 125ossel elindulsz ott megtanulod mi az hogy motor...

Nincs ezzel gond, ha van ÉSZ.... És tisztelet,meg gyakorol.... Ha ezek nincsenek, valóban temető a vége általában
Ott nem gond
Erdélyben mindenre van megoldás ,de ha véletlenül nincs,akkor is van pálinka
Nekem Carbon idom jön most!
Jah...mimd baromi tehetséges aztán olyan mint a villám, hol ide hol oda csapódik be.
Meg ruházatot...
azért ez olyan ritkán fordul elő hogy szinte sosem, nem is tudok olyat akinek lett volna ilyen baja
ellenben "modenebb" gépeken tudok olyan hibákat ahol egy-egy érzékelő vagy egyéb baszás beszart és haza kellett vinni
Meg sokat kell tolni, ha elszáll az egyetlen gyújtótrafód mondjuk Erdély legtávolabbi csücskében....
Osztonosen is lehet evente uj Idomgarniturat venni,persze csak hasznaltban mert vadiujra spur.
sok extra melótól megmenti az embert az egyhenger.......
Egy hengernek nincsen párja, mi?!
Így van, de valakinek ösztönös tehetsége van.
Ma moccantyúztam!