A ligetvedoket hianyolom,a cukifalat nem akciozik a valtonosokkal,es az egyfogu more sincs a 24.hu videokon regota,mi lehet veluk?
Lehet te tudsz valamit?
Tiz eve ateltem.Lehet nem azt amit te.
Szoval nem erdekel.
Ini mondta sokszor jol.Az egeszsegugy helyzeteert a benne dolgozok nagyon melyen benne vannak, es nem mai keltezesuek a bajok.
nem vicces és qrvára nem kell ezen viccelődni. de ha átélnéd azt amit én, te sem viccelnél ezzel.... nem kívánom neked.... ne is legyen rá szükséged....
ebből az oktatás és az egészségügy nem vicces..... mindkettőre van rálátásom, úgyhogy ezt hagyjuk...
még1x mondom, mindegy melyik oldalon...
de én emlékszem az 1 ovi kormány alatti autópálya projektekre is, volt "szerencsém".... nem most, ott és akkor... mondjuk akkor szinte úriemberek voltak.... szinte...
Tudom tudom..........meg amugyis az oktatas es egeszsegugy.
Maig emlekszem az m6 fele alagut projectre,az teljesen rendben van,meg a 4 es metro es demszki,ok a metrokocsik nem oroszok hanem franciak csinaltak az tuti jo volt.
Hajra stadion,csak kevesebb lelegeztetogepet kernek meg hogy pekingig kene vinni a kisvasutat.
engem nem zavar, ha nem állami pénzek elsíbolásával teszi.... ha igen, akkor egy hazaáruló féreg, és így is kell bánni vele... mindegy melyik oldalon van...
vhogy mi váltogatjuk a keleti és nyugati seggeket, ahogy Hofi mondta anno, amagyar ember ilyen, nem találja a helyét, ha nem szaros a szája
Ez termeszetes,csak 2010 ig a feriek a kinti klienturat toltak,hej de nol szaladt a szeker.
Valahogy ugy tunik ahogy tajekozodok mindenfele hogy a magyar sosem szereti ha a magyar gazdagodik,jobban elfogadja ha a kintit szolgalja.
Mint itthon esze agaban sincs pincerkedni,becsben meg ugyanez mar fouri munka.
Már az is haszon ha itt magyart alkalmaz és tényleg kifizeti.
De a szabad haladó sajtó tuti kiszúrja ha kiviszi a hazai vállalkozó a pénzt.
Ha a strabagtol a Swietelsky-n át mindegyik meg itthon bejegyzett székhelye sincs.
Lehet te tudsz valamit?
http://youtu.be/cJaeQf4q2rs
Szoval nem erdekel.
Ini mondta sokszor jol.Az egeszsegugy helyzeteert a benne dolgozok nagyon melyen benne vannak, es nem mai keltezesuek a bajok.
Ahogy Blainis mondta.
http://youtu.be/K63AVSCPcSI
még1x mondom, mindegy melyik oldalon...
de én emlékszem az 1 ovi kormány alatti autópálya projektekre is, volt "szerencsém".... nem most, ott és akkor... mondjuk akkor szinte úriemberek voltak.... szinte...
Maig emlekszem az m6 fele alagut projectre,az teljesen rendben van,meg a 4 es metro es demszki,ok a metrokocsik nem oroszok hanem franciak csinaltak az tuti jo volt.
Hajra stadion,csak kevesebb lelegeztetogepet kernek meg hogy pekingig kene vinni a kisvasutat.
vhogy mi váltogatjuk a keleti és nyugati seggeket, ahogy Hofi mondta anno, amagyar ember ilyen, nem találja a helyét, ha nem szaros a szája
Valahogy ugy tunik ahogy tajekozodok mindenfele hogy a magyar sosem szereti ha a magyar gazdagodik,jobban elfogadja ha a kintit szolgalja.
Mint itthon esze agaban sincs pincerkedni,becsben meg ugyanez mar fouri munka.
De a szabad haladó sajtó tuti kiszúrja ha kiviszi a hazai vállalkozó a pénzt.
Ha a strabagtol a Swietelsky-n át mindegyik meg itthon bejegyzett székhelye sincs.
Sőt ha a pálinka és a kurvák miatt jönnek ide az angol túristák akkor még gazdagodik is az ország