Reggelt, nos a halak nem kapoznak de a sör az fogy...
Nem vagyok nagy face rajongó, nem is gyüjtögetem az ismeröseket, ha bejelölnek és ismerem is akkor vissza jelölöm...
De ott találtam egy számomra nagyon szimpatikus zárt csoportot és ott 99.9%os a segítő szándék, még ha hülyeséget is kérdez
Itt meg nagy ívbe megy a leszarás, de ugatást azt kap a delikvens
Bőven elég felnézni ide heti pár alkalommal, de azt is csak pár fh. miatt akiket kedvelek, még ha privátba is tudnánk csevegni...
Sztori a hétvégéről:
Anno, 15 éve egy km óra nélküli, nagyon szakadék Mz Ts 150-es motorral vizsgáztam, most sem került el a jó szerencse. Megérkezek, Yamaha Xj 600 van beígérve, ennek csak maradványával találkoztam, közel katasztrófális állapotban van, de legalább a műszerei működnek. Ellenben a karbik nagyon oda vannak, rángat, köhög, lóg a bele és a sima szlalomban is úgy összeül az első futómű, mintha fékeznék. Még az első lámpa is hiányzik.
Elvileg ez egy kötetlen fórum topik, minden másnak van saját topik-ja, ergo pont itt lehetne random mindenről beszélni, mint a klíma beszerelés, garázs kapu javítás meg amik menni szoktak. Amúgy még mindig ajánlom, hogy próbáld ki a facebook-ot, érdekes összehasonlítási alap lesz ehhez képest.
Újfent is megkérdezem: Mi a büdös gecirők KELL itt beszélgetni, hogy elfogadott legyen EGYESEKNEK? A MOTOGP-ről vagy SBK-ról kizárólag ? - mert akkor leszarom
Akkor vegyük sorba mi miatt nem pörög egy fórum!
1. Facebook, tudom az ittenieknek ez a szó nem ismerős, de nagyban kinyírta nem csak ezt a fórumot, hanem mindet.
2. A segítség teljes hiánya, nem egyszer írtak be ide is vagy más topikba és le lett szarva.
3. A bájcsevegésre, ami pl. itt megy arra senki nem kíváncsi. Tudom, párak szerint ez értelmes beszélgetés, de nem.
4. Sokan azt hiszik ez az oldal a tulajdonuk, mert itt vannak x ideje, hát nem. Tehát bárki írhat ide, aki akar. Aki beolvas és látja ezt az arroganciát nyilván menekül innen.
Szóval megváltoztak a netes szokások és más platformok kerültek elő.
Egyértelmű hogy az üzemeltető tudtával, sőt sokak szerint beleegyezésével, vagy a kattintásszám miatt a kérésére van itt. És erre vannak nyilvánvaló utalások is. Ha a SM-nek ez kell legyen. Ahogy látni, egyre többen lépnek le, egyre ritkábban és kevesebben írogatnak. Szerintem mostanra már mérhető is a dolog. Más fórumokon ennél sokan szigorúbban veszik az ilyen trollkodást. Volt ahonnan írogatás közben b@szták ki (p1 race) Mondjuk oda is visszatért közben, de azóta nem meri azt a hangot megütni, mint korábban, mert tudja hogy repül azonnal. Itt meg élvezi a szabadságot, amit kapott, ezért szabadon szólogat be mindenkinek akit csak kinéz magának. Emlékezz csak az első néhány galériára amit nyilvánvalóan versenycicának címzett. És akkor se történt semmi. Mostanra már a régi nevét is szinte visszavette, mégsincs semmi. Ennyit az sm-ről. (nem véletlen a kisbetű)
Lett, de aki gondolkodott, az a második hozzászólásából rájött, és tiltotta.
Hidd el hogy elég jól ki lehet herélni így.
Mondjuk az az igazán hatásos, ha az admin elkezdené kitiltogatni.
Nem ez az első fórum ahol ilyen idióta felbukkan, szóval van tapasztalatom adminként is velük.
Meglepően hatékony tud lenni ha picit is odafigyel a fórumgazda.
2-5 tiltás után általában megunja az újra regisztrálást a legkitartóbb is, és ha valaki odafigyel, akkor kb. 2 mondatból fel lehet ismerni.
Egy másik fórumon pl. azt csinálták, hogy lehetett ugyan így tiltani, de küldött egy automatikus üzenetet az adminnak ha elérte ez a 10 tiltást.
Ekkor az admin átnézte hogy mi ennek az oka, és ha közösség romboló volt, és úgy ítélte hogy hasznos lenne, akkor törölte a usert.
Ez így igazságtalannak tűnhet, de kiderült hogy 2darab felhasználó és regisztációik kitiltásával tökéletes rend lett újra azon a helyen.
A felhasználó tiltás jó funkció.
Én nem látok belőle semmit, így nem is zavar egyetlen kamuregjével sem.
Szerencsére elég ritkán válaszol neki bárki is, így pedig olyan mintha nem is létezne.
Én is ezen röhögök.
Azt mondja vesz egy más fajta kocsit. Ezen agyaltak a YT-n hetek óta, mi lehet.
Erre vett egy ugyan olyat csak pirosban érdemes volt.
Nem vagyok nagy face rajongó, nem is gyüjtögetem az ismeröseket, ha bejelölnek és ismerem is akkor vissza jelölöm...
De ott találtam egy számomra nagyon szimpatikus zárt csoportot és ott 99.9%os a segítő szándék, még ha hülyeséget is kérdez
Itt meg nagy ívbe megy a leszarás, de ugatást azt kap a delikvens
Bőven elég felnézni ide heti pár alkalommal, de azt is csak pár fh. miatt akiket kedvelek, még ha privátba is tudnánk csevegni...