Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rossz a fotó.
Nincs rajta fagyi
Egyelőre nem, a melóváltás miatt. Nem tudtam mikor kapok autót, addig meg nem akartam szétszedetni. Most meg teljesen leköt a munka, van mit tanulni bőven
Ez a Zoli?
Valamelyik szervizt kérdezted?
Zoli, ezt csak miattad fényképeztem le
Nem volt időm foglalkozni vele sajnos, először célszerszámokat is szereznem vagy csinálnom kell.
Megoldodott az 1,2.........6?
De igen!
Kinek? Sanyi bá kiről beszél? A Fantomról? Tudtam, hogy GuyGang tag!
Na! Te vagy a fantom?
Miért?
de jó hogy nem maradtam le semmiről
Végülis. Jah. Az elmult párnapban is jol meg voltam a fórum nélkül. Kb keletkezett pár oldalnyi hsz aminek tetemes része az ö trollkodása. Szóra sem érdemes.
Na és? Miért kell észrevenni? Én senkit sem tiltottam le hanem egyszerűen átugrom oszt jónapot. Amúgy már attól recska van, hogy erről írogatunk......
De ez a lényeg, hogy egyáltalán foglalkoztok vele, minek, miért? Ha írogat magának akkor írjon, kit érdekel? ......mondjuk ezek szerint mégis érdekel embereket hisz reagáltok rá.
Láthstod, egy ideig senki nem etette. Aztán lett az igazihülyemotoros
Lófaszt. Csinált még másik néhány regget és önmagával felváltva szórja a baromságait mindenhol és mindenkinek.
Mint irtam is,ugyse allja meg valaki hogy etesse..En felolem pusztulhatna de fuggetlen tolem etetik.
Azé' az ugye megvan, hogy minden hsz.-től ami foglalkozik vele azoktól spontán orgazmusa van?
Ez mind igaz.
Sima gyökér, aki szájbaverhetö mindennap. Ráadásul sötét is mint a belsözseb.
Ébresztő!!!!
Látod ezért nem lenne szabad vetíteni.
Ettől a Handitól levés undorítóbb fazon van