Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menetes bizbasz?
Homasitában láttam olcsóért.
A tiedhez?
Ja azt elfelejtettem hogyláncolajzáshoz kell.
Jó. Más. Középállvány nélküli motorhoz nem tudtok hátsokerék emelöt? Ebay pl. Ilyen menetes biszbasz.
Nem fog.
Viszont beir,mindenki tovább tud lépni,a flame meg oldalakat visz el.
Engedd már el Laci ezt a FÉRFIT!
Nem kell reflektálni, és talán ráún és elballag!
Ezek nem motoroznak hanem közuton idöre mennek. Mint te, és egyszer ugy is fognak járni ahogy te szoktál. Csak neked még szerencséd volt idáig mert a ruhád meg a motorod baszof szét állandoan.
Bekaphatod
Az utolsó mondatodra nagyon büszke lehetsz!
Na, az elkerülön megint vereti vagy két nagymenö rossi palánta.kb 3 km meg 4 kanyar, azt lenyomják vagy kétszer ilyenkor hüvösbe aztán megy a királykodás
Kicsit még várok hátha hivni kell a mentöt
Má megint béemvé? Csak venni kell egyet ugylátom
Én napjában kb 1x nézem meg a telefont
Le van nemítva aztán hagyjon békén mindenki
De volt olyan hogy a kocsiban maradt egy hétre a garázsban pár napig stb
Én annyira nem vagyok fontos ember
Bár ami szám van a telefonban azt veszem csak fél ami ismeretlen vagy szám nélküli az megy a levesbe
én sokáig nem hordtam, pedig van pár... ezt nagyon kedvelem, mindig némítva van a telefonom és nem idegesítő, ha megbeszélés közben diszkréten jelez... vissza tudok jelezni és ha sos tudok intézkedni.... ezen felül ugye a full applikáció kompatibilitás...
Ja,kb mindenki ezt adja,tuti van Kínában egy dzsunka aki tarol a piacon.
A termelékenységet növeli,ha nézem telefonon az időt mindig baszom azt nettel is.Igy nem.
hááát sok választásod nincs, ahogy rákerestem
Amióta van telefon nem hordok órát
Igazából sosem érdekelt hány óra van
Melóba volt egy óra a falon láttam mikor kell hazamenni
Ne etessétek!
https://www.ebay.com/itm/Stain...

Mondjuk azt vettem észre hogy az olcsó bizbaszok már az ebay-en is brutál hosszú várható megérkezést írnak.
Hogy szép e azt még nem tudom,de valami 2500 ért jön kínából.
egy szép fekete fémszíjjal ütős lenne
A gumiszíj izzaszt,már jön egy fémszíj.
a kidolgozás igényesen néz ki, de az én ízlésemnek nagy... sokaknak viszont ez tetszik...
Ez az egy param volt,de pár hete a lurdyban ránéztem,a képeken palcikakaru tech ipsek vannak,én nem tartozom közéjük.Vannak jóval nagyobb divatorak.Nem vészes.
Tény hogy nem csajos.
Az előd az volt.