Romániáztam ma de jo is vót! Határ elött hülye magyar rendörök majd nem megegbüntettek. Me tilosba álltunk meg. Hozzáteszem 2 éve mindig ott várom be a többieket sosem losztak a rendörök érte pedig ott mászkálnak fel, alá. Na most volt két buzgomocsing.
Kértünk sürün bocsánatot, húzztuk a kesztyüt ök kérték volna az irotokat. Mi mondtuk hogy bocsi aztán huzztuk a bukot oszt mentünk is. Faszom.
én azt figyeltem meg hogy hullámokban jön a hal
jönnek, felzabálják az etetést aztán utána lehet lefeküdni mert szinte semmi esély arra hogy legyen hal többet ami akkor akad amíg ott vannak az a hal lesz meg aznap
kellene egy gps-es etetőhajó kíváncsiságból hogy visszatér-e a raj többször is esetleg másik csapat is jár még
olyan szépen hallanai mere járnak mert elkedzdenek sípolni a kapásjelzők aztán ahogy jön a raj egyre közelebb sípolnak a jelzők és végül a saját is megszólal
Azt nem hiszem hogy fogók
4-6 ponytot jó lenne fogni, de mivel király idő van, a víz 23fokos így majd pancsizok egy jót
Szerdáig ráér a hal
Meg amúgy is este 9től reggel 7ig van kapás... napközbe egy mozdítás se
Lehetne még sorolni a magyar csodamotovloggereket már elég jól eltüntettem őket a “nem érdekel” opcióval de még így is bekerül egy egy vattás, r2v2 meg nrb csak tudnám hogy hogy a picsába lehetne őket végleg száműzni az ajánlásokból.
Nekem a stílusa nem jön be, nem tetszenek a videói. A ByFerkot jobban csípem. Andorral az az igazi székely srác volt a jó, azokat a részeket néztem meg.
De le a kalappal előtte, tényleg elismerésre méltó.
Mai 320 km -es etap letudva. Sajna 200 km pályán, mert 1 -kor indultam meló után. Holnapi nap kiváló lesz, Zoli kösz az ajánlást , útba ejtem a vízesést.
szerintem ennyi belefér
3 percig néztem szerintem a pólón kívül durvább "reklámozás" nem volt
azért nem kevés pénzbe van egy ilyen akció
tovább nem néztem ,mert nem érdekel a téma
Kértünk sürün bocsánatot, húzztuk a kesztyüt ök kérték volna az irotokat. Mi mondtuk hogy bocsi aztán huzztuk a bukot oszt mentünk is. Faszom.
Szívesen utánuk mennék, de nem motorral vagyok
Már én is túl vagyok az első csobbanáson
jönnek, felzabálják az etetést aztán utána lehet lefeküdni mert szinte semmi esély arra hogy legyen hal többet ami akkor akad amíg ott vannak az a hal lesz meg aznap
kellene egy gps-es etetőhajó kíváncsiságból hogy visszatér-e a raj többször is esetleg másik csapat is jár még
olyan szépen hallanai mere járnak mert elkedzdenek sípolni a kapásjelzők aztán ahogy jön a raj egyre közelebb sípolnak a jelzők és végül a saját is megszólal
4-6 ponytot jó lenne fogni, de mivel király idő van, a víz 23fokos így majd pancsizok egy jót
Szerdáig ráér a hal
Meg amúgy is este 9től reggel 7ig van kapás... napközbe egy mozdítás se
Végre szabi, és peca
Szerdáig nomád életmód
Éljen a balatoni hal
De le a kalappal előtte, tényleg elismerésre méltó.
1,5 perc volt,vagy 3.De nem tobb.
A sands gyerekig neztem.
3 percig néztem szerintem a pólón kívül durvább "reklámozás" nem volt
azért nem kevés pénzbe van egy ilyen akció
tovább nem néztem ,mert nem érdekel a téma