Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik részen vagy?
jaaaaaaaaaaaaaaaaa
Romániáztam ma de jo is vót! Határ elött hülye magyar rendörök majd nem megegbüntettek. Me tilosba álltunk meg. Hozzáteszem 2 éve mindig ott várom be a többieket sosem losztak a rendörök érte pedig ott mászkálnak fel, alá. Na most volt két buzgomocsing.

Kértünk sürün bocsánatot, húzztuk a kesztyüt ök kérték volna az irotokat. Mi mondtuk hogy bocsi aztán huzztuk a bukot oszt mentünk is. Faszom.
Backi de rossz hallani a sok motorost itt a 71en
Szívesen utánuk mennék, de nem motorral vagyok
A sok hülye turista
Már én is túl vagyok az első csobbanáson
Pedig ó jó, na meg NRB is!
Én is vloggerkedek!
én azt figyeltem meg hogy hullámokban jön a hal
jönnek, felzabálják az etetést aztán utána lehet lefeküdni mert szinte semmi esély arra hogy legyen hal többet ami akkor akad amíg ott vannak az a hal lesz meg aznap
kellene egy gps-es etetőhajó kíváncsiságból hogy visszatér-e a raj többször is esetleg másik csapat is jár még
olyan szépen hallanai mere járnak mert elkedzdenek sípolni a kapásjelzők aztán ahogy jön a raj egyre közelebb sípolnak a jelzők és végül a saját is megszólal
Tény hogy az angolt nem értem tehát jobb.
Felidegesít már a hangja is, aztán a sok semmitérő duma...
Azt nem hiszem hogy fogók
4-6 ponytot jó lenne fogni, de mivel király idő van, a víz 23fokos így majd pancsizok egy jót
Szerdáig ráér a hal
Meg amúgy is este 9től reggel 7ig van kapás... napközbe egy mozdítás se
Nem nézek vloggereket. Motorozom....építek, szerelek...
Vattás jó! KTM-ES
hekk?
Szép jó napot!
Végre szabi, és peca
Szerdáig nomád életmód
Éljen a balatoni hal
Lehetne még sorolni a magyar csodamotovloggereket már elég jól eltüntettem őket a “nem érdekel” opcióval de még így is bekerül egy egy vattás, r2v2 meg nrb csak tudnám hogy hogy a picsába lehetne őket végleg száműzni az ajánlásokból.
Nekem a stílusa nem jön be, nem tetszenek a videói. A ByFerkot jobban csípem. Andorral az az igazi székely srác volt a jó, azokat a részeket néztem meg.
De le a kalappal előtte, tényleg elismerésre méltó.
Ez nagyon igaz a GuyGang tagokra!
Egyik debillebb mint a másik. Mondjuk mindkettö ugyanaz.
Mai 320 km -es etap letudva. Sajna 200 km pályán, mert 1 -kor indultam meló után. Holnapi nap kiváló lesz, Zoli kösz az ajánlást , útba ejtem a vízesést.
Belefer persze,csak nem freedom.
1,5 perc volt,vagy 3.De nem tobb.
A sands gyerekig neztem.
szerintem ennyi belefér
3 percig néztem szerintem a pólón kívül durvább "reklámozás" nem volt
azért nem kevés pénzbe van egy ilyen akció
tovább nem néztem ,mert nem érdekel a téma
Altalaban mindig finoman rauszik a kamera,profi munka,jo nezni,de nem a freedom eleterzes jon le hanem hogy vegyel ducatit,arait mert az cool laza.