A fejlett humorérzék - megfizethetetlen kincs. Nemcsak attól óv meg, veszélyesen komolyan végy ügyeket és embereket - beleértve önmagadat is -, de jelentősen hozzájárul, hogy tárgyilagosan ítélj meg dolgokat. Segít abban is, hogy higgadtan fogadj csapásokat, amelyek egyébként a kétségbeesésbe kergetnének.
Most kiről beszélsz? Szavaidból az jön le te nagyon irigyled a fantomot. Kicsit homofób vagy, ami nem baj, de merj utat engedni a vágyaidnak, de ne úgy ahogy a kőbányai srác, mert az nem egészséges és egyúttal elég undorító, csak szolidan. Szerintem a GuyGangben találsz erre partnert!
Az LFP-ben nem tudom kire gondolsz, de a régi arcok közül senki nincs ott, azok írnak oda, akik ide, tehát a GuyGang.
csak qrva gyengén.... csináljatok neki egy külön topicot... mondjuk "etesd a kőbányai fantomot" és ott tök jól ellenne... legalább lesz vmi meleg a gyomrában az LFP-be is csak szopni jár
Viszont ez az idiota troll kitartobb ha etetitek,a pink meg eltunik egy honapra is.Ha viszajon tol par hulye jelet es kesz.
Ez a hibbant meg azzal az ipsevel beszelget aki leszopja, egy niknev alatt.Valami gabika,es a perverz allatja meg ugy akarja beallitani mintha a fia lenne.Beteg allat.
Az LFP-ben nem tudom kire gondolsz, de a régi arcok közül senki nincs ott, azok írnak oda, akik ide, tehát a GuyGang.
Ez a hibbant meg azzal az ipsevel beszelget aki leszopja, egy niknev alatt.Valami gabika,es a perverz allatja meg ugy akarja beallitani mintha a fia lenne.Beteg allat.