Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyszerűen nem tudok tévedni
A fejlett humorérzék - megfizethetetlen kincs. Nemcsak attól óv meg, veszélyesen komolyan végy ügyeket és embereket - beleértve önmagadat is -, de jelentősen hozzájárul, hogy tárgyilagosan ítélj meg dolgokat. Segít abban is, hogy higgadtan fogadj csapásokat, amelyek egyébként a kétségbeesésbe kergetnének.
Most kiről beszélsz? Szavaidból az jön le te nagyon irigyled a fantomot. Kicsit homofób vagy, ami nem baj, de merj utat engedni a vágyaidnak, de ne úgy ahogy a kőbányai srác, mert az nem egészséges és egyúttal elég undorító, csak szolidan. Szerintem a GuyGangben találsz erre partnert!
Az LFP-ben nem tudom kire gondolsz, de a régi arcok közül senki nincs ott, azok írnak oda, akik ide, tehát a GuyGang.
csak qrva gyengén.... csináljatok neki egy külön topicot... mondjuk "etesd a kőbányai fantomot" és ott tök jól ellenne... legalább lesz vmi meleg a gyomrában az LFP-be is csak szopni jár
A troll az a Lali, neki tudtommal nincs fia, ha lenne nem venne neki motort!
Az emberek? Ez az élet rendje
Most miért mondod ezt cimbi?
Terel mindenre.
Röviden ennyi
Én röhögök rajta. Nem egy hülyegyerek, mindenre tud reagálni.
Viszont ez az idiota troll kitartobb ha etetitek,a pink meg eltunik egy honapra is.Ha viszajon tol par hulye jelet es kesz.
Ez a hibbant meg azzal az ipsevel beszelget aki leszopja, egy niknev alatt.Valami gabika,es a perverz allatja meg ugy akarja beallitani mintha a fia lenne.Beteg allat.
Nekem az egyik inkabb vicces, a másik meg felidegesít.
Na jo de egyik rossz miatt mert legyen megrosszabb?
man megin egymással beszélgetnek
De undorito egy haziallat vagy te
Nyau
Ki az a mikor te fakir vagy? Elég beteg gondolataid vannak, ha tapasztalat akor sajnálom és keress fel egy jó pszichmologust
Nekem hiányzott! Faszkivolt már a pinkkel.
Apja fia. Ami perverzz mert van mikir az apja veri a fia faszát.
Skizo? Mert?
Most mit buksz ki ezen , te meg skizzo vagy.
Nekem ám oltot fám van! És #tisztelet
Á szóval ti ketten sszejátok