Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerdán petős motoroztatásra jössz jöttök-e ?
...célszerű saját énünket fel-megismerni mint sem egy másik embert hisz ön-magunkhoz mi vagyunk a leg-közelebb nap mint nap.....
Példaértékű a hozzáállásod amit tiszta szivből köszönök.Elfogadom,elengedem,szeretettel,békével.
Nos, ahogyan szoktad tanácsolni, elengedem a témát....
Ez valóban beszéd, de a világostól messze van, hacsak nem a felvételről van szó, mert az valóban világos, már-már vakító...5 percen keresztül hallgattam/olvastam a semmit:)
További szép és boldog életet neked ebben a felébredett állapotodban:)
Hasznos, ha az ember jól érzi magát, de a tények utólagos megmagyarázása, eltompítása már nagyon nem az. Abban teljesen igaza van Ramm-nak, hogy élni kell az életet és a családdal lenni. De a többi, amit mellé körít, az nagyon zavaros.
Vagy csak kinn van a szabadban, ahol gazdagon virágzik a fa és a FŰ - így mindig jól érzi magát.
Tenet bácsi nekem olyan, mint akit valami hatalmas pofon ért az élettől, vagy durva mélypontra jutott és valami misztikumban keresné a megnyugvást, a magyarázatot, az elfogadást. Szíve joga ezt tenni és olyanban hinni, amire szintúgy nincs sem bizonyíték, se magyarázat, mint megannyi dologra és elképzelésre a világon. De ezt tudatosságként, igazságként megélni talán picit önámítás.
Ez csak egy személyes igazság, egy személyes magyarázat.
Ez olyan, mint valamit valahogyan felfogni, hogy ne fájjon annyira...de kérdem én, attól, mert az agyadba magyarázod, hogy ez ezért, vagy azért van, vagy történt, az mit változtat a tényeken?
Az élet nagyon nem felfogás kérdése, csak tények, események sorozata, amit az agy "valahogy" felfogni akar, hogy jobban essen.
Mintha egy magyar rock énekes próbálná megmagyarázni magának, hogy:
"hmmmm, jobb is, hogy nem Amerikába születtem, inkább leszek egy kis ország ismert énekese, mint egy világsztár a tengerentúlon"
Miközben tudat alatt földhöz baszná a mikrofont, hogy hiába a tehetség, ha nem jó helyre született...ez az igazi csapda, megmagyarázni magadnak a tényeket, hogy kevésbé legyen rossz érzés.
Vagy csak én vagyok ennyire materiális felfogású?
Esse százas........
Ez vagy be van tépve, vagy szivatja a csajt
Pedig az nem egyszerű a füled miatt....
A válság az emberségünk szakítópróbája - vagy engedünk a gyanakvásunknak és a félelmeinknek és falakat húzunk fel, vagy a másik emberben saját magunkat látjuk viszont
Az igaz, én is azt tapasztalom hogy egyre többen előre engednek, lehúzzódnak.
Engem már csak az érdekel ahhoz, hogy ehhez a szektához tartozhassak mennyi lenne a belépő csomag ára? Ha nem drága és be tudnak protezsálni valami jól kereső helyre akkor megkockáztatnám.
Bocs Tenet, Ramm, vagy ki is vagy valójában,
bár ha Carrey-re hallgatunk, akkor sem te, sem senki más, nem is vagyunk....
Ugye nem arról van szó, hogy ennek a félkegyelműnek a kis riportjával akarod alátámasztani a topikba vetett félértelmes, sokszor se eleje, se vége szösszeneteidet?:)
Távol álljon tőlem, hogy meg akarjalak bántani, de én valahogy a világos beszéd híve vagyok.. . amit tőled általában olvashatunk, az szerintem korántsem az .
Mégegyszer bocs, és béke veled.
Most mondta hogy bebaszott, biztos betámasztották a haverok, hogy nehogy beessen az asztal alá
Az autósok jó fejek! Engem tisztelnek!
Nem, olyat nem, mert a sok sör akkor kitakarja a csöcsöket :-)
Aha :-)