Ez igaz, sokszor akarnak olyankor előreengedni amikor nem mennék mert alapból igyekszem betartani a szabályokat így hiába húzódik le 90-100-al a szélére akkor sem mennék el sávon belül mellette, de amúgy rendes dolog csak nem mindig célszerű.
Én is pont így tapasztalom.
Legtöbb autós előzékeny és figyelmes velünk. Persze figyelmetlenség is jelen van továbbra is, de a potenciális figyelmetlenségre lehetőséget adó szitukat ismerem és kerülöm.
1-2 van aki szándékosan bunkózik, pl. behúzódik a felezőhöz hogy ne tudjak elmenni. Ezeket meg szépen ki tudom várni. Túl sokáig nem tart fel...főleg ha annyira nem akar elengedni hogy a másik oldalról kényelmesen elférek
Kellemetlen szitu csak abból adódott az utóbbi időben, hogy divat lett motorosra szemből ráelőzni, mert úgy is elfér.
Másik meg amikor a szerpentinen átsodródik a sávomba. Ezekre is számítok, de így jószerivel élvezhetetlenek a kedvenc helyeim hétvégén a sok nyomi miatt.
En is ugyanezt latom.Mar a padkan tul huzodik le annyira segiteni akar.
Eeeees utana latom hogy Viktor meg combnyaktol bokaig miszlikbe zuzott labbal fekszik mert egy fogalmatlan hulye nem tudja kiszamitan hogy befer e a megelozott ele vagy nem.
Hát én nem tudom de engem egyre kevesebbszer találnak meg a balfasz autósok. Idén talán 2x volt olyan hogy láthatott mégis ki/be fordult elém.
Viszont, már ég a pofám mert annyian akarnak előre engedni, lehúzódnak stb hogy nem tudom mindegyiknek megköszönni. Én idén itthon azt tapasztalom hogy sokkal sokkal jobban figyelnek rám az autósok.
Mondjuk nem értem, hogy lophatták el, olyan majréval. Gondolom nem lábon vitték el. Egyébként az ilyenek nem lesznek meg, főleg ha úgy keresi a rendőrség, mint a kocsikat.
olyan képet csináltál,ahol 10-12 korsót cipel egy nagycsöcsű?