Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek mindenhez ezt a barna mártást nyomják? :D
olyan képet csináltál,ahol 10-12 korsót cipel egy nagycsöcsű?
Te vagy a bébiszékben?
meg eszegettünk is :-)
Hú de rondán berúgtam...4,5 l sört ittam meg :-(
Ez igaz, sokszor akarnak olyankor előreengedni amikor nem mennék mert alapból igyekszem betartani a szabályokat így hiába húzódik le 90-100-al a szélére akkor sem mennék el sávon belül mellette, de amúgy rendes dolog csak nem mindig célszerű.
pojáca..pozőr....keresi a feltűnést amiért nem ítélem el hisz élni kell valamiből ő meg csak ezt tudja.....
http://youtu.be/5pre0hRZu8k;index=3&list=LLpwyDOF2Bb8c-T9cbBz0p8Q&t=2s
engem egy kőszállító kamion Gántnál. pedig a káskájjal vótam... de kit érdekel? minden napra jut egy ilyen
melózom duig, de mennék am nagyon....

mizujs arra?
Megyünk motorozni? Most itt elég jól esik
Én is pont így tapasztalom.
Legtöbb autós előzékeny és figyelmes velünk. Persze figyelmetlenség is jelen van továbbra is, de a potenciális figyelmetlenségre lehetőséget adó szitukat ismerem és kerülöm.
1-2 van aki szándékosan bunkózik, pl. behúzódik a felezőhöz hogy ne tudjak elmenni. Ezeket meg szépen ki tudom várni. Túl sokáig nem tart fel...főleg ha annyira nem akar elengedni hogy a másik oldalról kényelmesen elférek

Kellemetlen szitu csak abból adódott az utóbbi időben, hogy divat lett motorosra szemből ráelőzni, mert úgy is elfér.
Másik meg amikor a szerpentinen átsodródik a sávomba. Ezekre is számítok, de így jószerivel élvezhetetlenek a kedvenc helyeim hétvégén a sok nyomi miatt.
Ellenfényben fotóztál, és koszos a lencse. Más baja nincs ennek a képnek....ja meg középen van a motor
Az egyikben zárja ki a másikat... sokan figyelnek és sokan nem... a nem figyelésből van a baj
En is ugyanezt latom.Mar a padkan tul huzodik le annyira segiteni akar.
Eeeees utana latom hogy Viktor meg combnyaktol bokaig miszlikbe zuzott labbal fekszik mert egy fogalmatlan hulye nem tudja kiszamitan hogy befer e a megelozott ele vagy nem.
Durva hogy innen viszik oda a Kozelt na meg az is durva hogy ott szinte mindegyik sör jó sör, itthon meg...
Hát én nem tudom de engem egyre kevesebbszer találnak meg a balfasz autósok. Idén talán 2x volt olyan hogy láthatott mégis ki/be fordult elém.

Viszont, már ég a pofám mert annyian akarnak előre engedni, lehúzódnak stb hogy nem tudom mindegyiknek megköszönni. Én idén itthon azt tapasztalom hogy sokkal sokkal jobban figyelnek rám az autósok.
Engem pénteken egy Ford mondeoval akartak megölni kb 1/2 méteren múlt oldalról
Ma majdnem kinyírt egy, nekem ne mondd! A hülye kicsit jobban csinálja tömegbalesetet kreál.
Eszben van.
Ha nem válik be, van fasza ragacsom
A héten is használtam, bitang erös
Ja és kurvára unalmas, hogy 3 élettelen beszél itt folyton.
Mondjuk nem értem, hogy lophatták el, olyan majréval. Gondolom nem lábon vitték el. Egyébként az ilyenek nem lesznek meg, főleg ha úgy keresi a rendőrség, mint a kocsikat.
A 3 db remelem jo sokara,alul kapott merevitest,nem lifeg.
Egyenlore tesztelem.
azért a bmw-s csak köcsög......
ezek nem változnak meg sosem