Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pocsék...Ezt lopom
De még lehetsz
Én nem vagyok igazi ducatis még motoros sem csak egy átlag melós ember.
Én is így szoktam, oké hogy a reklámokból élnek, de amikor már a 3. film közepét nézem mert olyan hosszú volt a reklám, hogy elkapcsoltam, és már nem is emlékszem mit néztem, akkor azért eldurran az agyam.
Mostanában én is rászoktam, hogy kezdenek valami jó filmet, akkor indítom is a letöltést, és mire bejön az első reklám már nyomom is át.
Pocses egy igazi ducatis 91 évesen ilyenen nyomja!
Én van, hogy napi 4-5 filmet letöltök. Látunk egyet tv-n bebasszák az első reklámot azt már keresem is letöltöm egy átlag xvid lejön 3-5 perc alatt azt vagy visszaosztom vagy max 48 óra visszaosztás azt mehet a kukába. Emellé meg van 80pár saját feltöltésem ami osztok reggeltől estig mindennap.
annyira nekem sincs......
mostanában nem is igen használom
Kössz, akkor nekem van egy meghívóm inSeminek.
nem ér annyit az egész hogy ilyen kacatokat vegyek
inkább befizetem azt az évi x összeget és akkor nem kell szarolni a töltögetéssel
Olvasom-olvasom, de még csak tippem sincs hogy miről lehet itt szó :-(
Erre jó a NAS.
Alapvetően manapság már nem csak a visszatöltésért jár a pont hanem a megosztásban töltött idő után is.
Vagy szolsz Hefe-nek es viszi targoncaval.
Keress rám azt küldök pontokat mert lóf@szra sem használom.
Nekem sok a saját feltöltés amiket akár már 4-5 éve megosztok...
Ott is fent vagyok. Küldj mailt amire küldhetem a meghívót azt meghívlak!
nekem valami 1300pont volt valami 3ezer felett is régebben, én nem voltam nagyon aktív avval a 300giga feltöltéssel, 6-7 év alatt
igazándiból ha akartam volna akkor se nagyon töltődnek vissza mindenféle rissz-rossz sorozatokat szedtem le kb senki sem tölti le azóta
bár most nem is megy már semmi sem mert egy ideje másik hdd van a gépben
vagyis ssd
Voltam már nemegyszer ilyen bontóba. Érdekes szerelgetni. Ami nem jön szakítjuk ki a helyéről. Láttam tag az ablakemelőt szedte ki, kárpit letép és jöhet a többi cucc.
És van oda meghívód? Adok érte Ncore-t.
Nem.
Azt még nem zárták be?
Van 1.5 milla pontom meg 113 Teri visszaosztás.
Ha mar forditasz a goonzquad-ot kene.
Ket fiatal szerintem nincsenek 20 evesek,a copart-tol vesznek 1-2 eves usakos igazi izomautokat.
Mind tobbe-kevesbe torott,es megjavitjak.Corvette,mustang,challanger hellcat,jeep rubicon stb.
Tok jo hogy nalatok vannak meg olyan igazi bontok ahol bemesz es te vadaszod, szeded ki a cuccot a gepekbol.De lattam motorbontot hegyekben a komplett motorok.
elutalsz pár ezret és fullos leszel és 1000ponttért küldheted a meghívókat amennyit akarsz
épp nemrég küldtem a gyerek egyik haverjának, tudnék még egyet de inkább meghagyom ismerősöknek
Küldj priviben egy mail címet ahová küldhetem a meghívót.