Én is így szoktam, oké hogy a reklámokból élnek, de amikor már a 3. film közepét nézem mert olyan hosszú volt a reklám, hogy elkapcsoltam, és már nem is emlékszem mit néztem, akkor azért eldurran az agyam.
Mostanában én is rászoktam, hogy kezdenek valami jó filmet, akkor indítom is a letöltést, és mire bejön az első reklám már nyomom is át.
Én van, hogy napi 4-5 filmet letöltök. Látunk egyet tv-n bebasszák az első reklámot azt már keresem is letöltöm egy átlag xvid lejön 3-5 perc alatt azt vagy visszaosztom vagy max 48 óra visszaosztás azt mehet a kukába. Emellé meg van 80pár saját feltöltésem ami osztok reggeltől estig mindennap.
nekem valami 1300pont volt valami 3ezer felett is régebben, én nem voltam nagyon aktív avval a 300giga feltöltéssel, 6-7 év alatt
igazándiból ha akartam volna akkor se nagyon töltődnek vissza mindenféle rissz-rossz sorozatokat szedtem le kb senki sem tölti le azóta
bár most nem is megy már semmi sem mert egy ideje másik hdd van a gépben
vagyis ssd
Voltam már nemegyszer ilyen bontóba. Érdekes szerelgetni. Ami nem jön szakítjuk ki a helyéről. Láttam tag az ablakemelőt szedte ki, kárpit letép és jöhet a többi cucc.
Ha mar forditasz a goonzquad-ot kene.
Ket fiatal szerintem nincsenek 20 evesek,a copart-tol vesznek 1-2 eves usakos igazi izomautokat.
Mind tobbe-kevesbe torott,es megjavitjak.Corvette,mustang,challanger hellcat,jeep rubicon stb.
Tok jo hogy nalatok vannak meg olyan igazi bontok ahol bemesz es te vadaszod, szeded ki a cuccot a gepekbol.De lattam motorbontot hegyekben a komplett motorok.
elutalsz pár ezret és fullos leszel és 1000ponttért küldheted a meghívókat amennyit akarsz
épp nemrég küldtem a gyerek egyik haverjának, tudnék még egyet de inkább meghagyom ismerősöknek
Mostanában én is rászoktam, hogy kezdenek valami jó filmet, akkor indítom is a letöltést, és mire bejön az első reklám már nyomom is át.
mostanában nem is igen használom
inkább befizetem azt az évi x összeget és akkor nem kell szarolni a töltögetéssel
Alapvetően manapság már nem csak a visszatöltésért jár a pont hanem a megosztásban töltött idő után is.
igazándiból ha akartam volna akkor se nagyon töltődnek vissza mindenféle rissz-rossz sorozatokat szedtem le kb senki sem tölti le azóta
bár most nem is megy már semmi sem mert egy ideje másik hdd van a gépben
vagyis ssd
Ket fiatal szerintem nincsenek 20 evesek,a copart-tol vesznek 1-2 eves usakos igazi izomautokat.
Mind tobbe-kevesbe torott,es megjavitjak.Corvette,mustang,challanger hellcat,jeep rubicon stb.
Tok jo hogy nalatok vannak meg olyan igazi bontok ahol bemesz es te vadaszod, szeded ki a cuccot a gepekbol.De lattam motorbontot hegyekben a komplett motorok.
épp nemrég küldtem a gyerek egyik haverjának, tudnék még egyet de inkább meghagyom ismerősöknek