Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faszt fakarid az állad!
Nekem gyárilag rezpasztaval van kenve a menet.
https://www.facebook.com/29970... Azért ez komoly, hogy szerinte a féknyerget rögzítő csavart zsírozni kell!
Megy ez!
beeeeeehhhh
A birka találóbb lett volna.
Itt vagyok fiaim!
Mifelénk ráadásul "Hideg szél fúj, Édesanyám, b@cchatja a kendőjét".
Áldott jó nevelő idő !!! Esik ez a jó kis palántanevelő eső, hogy rohadna meg! Pálinkás szép napot az Uraknak !
Látod.
ilyen is van a mai világban?
Majdnem sikerült. Vettem meghívót de 14 nap múlva küldhetem, és fogom is.
Ha ennyire jól megy, ne fogd vissza magad mailcímem a profilomban, de nem titkos, szóval:
srotkil@gmail.com
volt régen valami savaria vagy mi a szar torrent, szegény laptop hónapokig ment kikapcsolás nélkül olyan seed arányom volt mint még sosem, aztán egyszercsak megszűnt az oldal, utánna valami first vagy ilyesmi neve volt talán 1rst a rák tudja már az is megszűnt
a bithumenre meg egyszercsak nem tudtam belépni pedig ott is jól álltam
na azóta leszarom a jó helyezést, inkább kifizetek évi 5 ezret aztán legalább lesz pénzük fejlesztésre
a csórók meg seedeljenek szorgalmasan
Igazán nincs mit! Küldhetek Neked is csak 5000pont és küldhetek bármennyit.
Köszönöm, írtam privátot. Pocses, akkor én kapok
Lacitol Ncore-t, a nekem ajánlott majomparádét küldd légyszi Lacinak. Köszönöm mégegyszer mindkettőtöknek
én nem nézek tévét évek óta néha pár filmet letöltök, de inkább sorozatokat néztem eddig
a gyerek a netflixet nézi hogy ne kopjon el az angol tudása
mostanában itthoin ténykedek anyáméknál meg itt-ott amit az elmúlt 10 évben elsumákoltam azt most jól megcsinálom ebben a 3 hónapos pihenő időben
Jól nyomja a Fater de ezt meg kell élni először, ami már alapból egy nagy kihívás...