Szerinted csak mindenki lehúz, meg átver, és ramaty munkát csinál valag pénzért? Októberben kifizetik a fundát azt rálocsoljuk a lakásra mindent elrendeztem már előre felkerestem jó pár szakembert ajánlatot kérve azt jól kiválasztottam a számunkra legmegfelelőbbet minden elvégzendő munkára. Amit meg tudok megcsinálok magam.
nem tudom, nálunk m2-re szokták megadni a díjat.... azért egy szobafestő-mázoló is egy szakma, jóval több mint a teddy hengerezés de ha nálatok így van, és a piac nem fizeti ki úgyhogy éhen hal... ennyi....
azért amikor egy szobafestő 8-10 ezres óradíjjal fest azért az szerintem felháborító
vesz 10 évente egy létrát 20 ezerért és kb ennyi a ráfordítás, mert ugye mindent felszámol, még azt is amit nem pont újonnan vesz
fater mondta régen azért nem dolgozom, hogy csak elfáradjak.... Peti barátom ezt úgy toldotta meg, hogy ő már nem akar a olcsó lenni, neki az is elég, ha qrva jól csinálja a szakmáját... pörög is a műhelye rendesen
ez nem átbaszás, ér-érték csere.... az amit te tudsz ér-e annyit a másiknak, hogy kifizesse.... ha igen, akkor ez mindenkinek jó üzlet, ha nem, akkor vki rosszul mérte fel a helyzetet
Hála az égnek szabadon eldöntheti az ellenoldal hogy kell e neki az amit csinálsz bármi legyen.
Hidd el a piac nem hülye,ha sok az elkért pénz amit gondolsz az kurvagyorsan kiderül.
Nagybátyámmal régen parabolát szereltünk. Durva árajánlatokat adott mindig. Mikor mondom neki, hogy nem sok ez? Az volt a válasz, hozy nem én akarok TV t nézni. És igaza volt, mert így is el kellett hajtani az ügyfelek egy részét annyi munka volt. Amikor meg már nem, akkor csinált mást.
semmit
ha ettem valami bogyót akkor az kb jó volt néha aludtam kettőig
de utána is fáradt voltam, pedig éjszaka nem sokat dolgoztam főleg a vége felé szartam az egészbe amikor már ért az elhatározás
azért hagytam ott a melót, mert 5 nap éjszakás gyilkos volt
főleg pár óra alvással
a szomszéd kutyája(i) feggfej, amíg autóval kiállnak folyamatosan ugat jó hangosan berni pásztor vagy mi a picsa
hazaérek a melóból 6:30 fürdés 7:00 aludnék.......
de
viszik a kölyköt oviba szóval 8 előtt kicsivel megy el otthonról kutya ordít folyamatosan......majd 8:30-9:00 mire hazaér beáll ordít a kutya.......
aztán az elő postásig csend van....van hogy nincs egy sem van hogy kettő is, persze a kutya örjöng amíg ott vannak
aztán dél felé meg y gyerekért majd kicsivel később jön haza persze a kutya ismét hangzavar
én meg erre mindig felébredek, aztán jól felbaszom magam és nem tudok aludni
szóval ilyen 3 órákat aludtam egy hétig. pénteken már menni sem bírtam, aztán besokalltam és otthagytam a gecibe
mert nem csak kutya van traktor meg a sok buzi fűnyírás stbstbstb
szóval nappali alvás nincs
http://youtu.be/m_bHXrTlHlg