Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ha így maradna de uyge a téli a normál időszámítás. Nekem oly f@sz mind1 csak ne kell állítgatni van pár órám unom őket tekergetni...
Szerintem pedig teljesen jó ötlet - én legalábbis annak örülnék, ha télen is este lennének hosszabbak a nappalok.
Megpróbálom. Eddig semmi sem lett jó ( habszivacs, meg heterogén)
Köszi az infókat!!
https://24.hu/kulfold/2018/08/... ezen is annyit vakaróznak mint a bevándorló majmokon.
még semmit
nézelődök, de nincs olyan ami tetszik
Új melóhelyed hogy válik be? Végül is mit csinálsz?
bár én sosem tudtam elkérni egy 100 forintos valamiért 1000 forintot vagy egy órás melóért 15 ezret
lehet azért vagyok csóró
Biztos vagonfényező is volt!
ezzel a motorral annyi minden van állandóan, hogy regényt lehetne róla írni, egyszer lehet megírom

van itt má' minden...

közeleg a szezon jól kell mutasson a hóba, szar vót az a pink, ez sokkal durvább lesz
mert te mindenhez IS értesz
Egész pofás lett
De amugy dikk máá eee, színváltós a motorod?
Melegbe pink, langyosba zöld, esőbe kék, télen szürke
Tőled nem sajnálnám azt a párezrest!
Átlag melós vagyok, amit tudok megoldok magam de nem vagyok mekk elek egyetemes ezermester. A házunkban sokaknál én vagyok a háztechnika de szívesen segítek akinek kell és tudok. Oda vissza működik ez így jó.
augusztus 20-án vazze.... ott nem lehet szólni, csak tapsolni... .
aki gazdag fizessen...
aki csóró az meg ügyeskedik
de ebben felfedeztem némi anomáliát:
aki csóró ügyesn megold mindent mint pl én, szóval kurva okos meg ügyes.......de akkor hogy a gecibe csóró?
a béna gazdagok akisk meg semmihez sem értenek kőgazdagok...
szóval úgy tűnik vagy nem a jó dolgokat tanultam meg vagy más hiba van a rendszerben
van benne vmi.... bár eddig a fényezés projekt egy hónap alatt 200 ezernél tart, igaz ebben van egy fejidom, oldalidom, aló idom is :)
A szopásért?
De még jön a királyválasztás a duna fagyott jegén..................juliusban.
Inkább fizetek érte.
hát jó nagy szopás, az biztos...
Oké látom én nem értek hozzá.
nézőpont kérdése.... ami olyan kipolírozzuk, a vicc, hogy szebb, mint mikor teremben fújta az előző fényező 300-ért
direkt nem írtam senkit... most volt szólási lehetőség, nem szóltak az emberek, tehát így jó minden... 4 év múlva lehet megint szólni, addig meg még sok víz lefolyik a dunán, vagy jelenleg most nem