Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Siman csinalhatnad,valalkozz,vegyel fel embert,feccold bele a penzt,berelj helyet meg az osszes dolog ami vele jar,es dol a le,lehet egy tizeves gastrad is sz f helyett.Ugyis tudod mit kell csinalni.
nekünk a nyíregyháziak egy hét alatt meghozták
igazándiból alig volt drágább a bútorboltos mint a gyártó, csak a gari miatt lett a boltban rendelve, nem bízok ezekben a tolóajtós ketyerékben hogy kibír sokat
a boltban meg hozatnak hozzá szerelvényeket ha elromlik gari időn túl asszony unokatesójának a férjének a tesvére van ott szóval gondolom nem ver át
ezek a pesti népek ilyen izgágák? nekem ráér minden pár hetet.......
meg se néztem ezt a szekrényt máshol még a neten is csak annyit hogy kb 150 aztán jónapot

na látod......szóval nem a tanítvány az idióta hanem aki tanítja vagyis nem tanítja
amúgy kurvára idegesítő hogy 3x elmagyarázod és akkor is szarul csinálja
de előttem mindig az lebegett hogy betanítom rendesen és hetekig helyettem dolgozik
pl leutóbbi helyen 2 emner kellett a melóhoz, de amikor az egyik beteg vagy szabi akkor egy maradt, az csinált mindent
na amikor láttam hogy kb képben van akkor mindtam neki hogy csinálj mindent egyedül, ha baj van szólj, aztán ide-oda elsunnyogtam órákra
volt hogy éjszakás műszakban 8 órából 7,5 órát moziztam, egész héten

szóval így kell egy embert betanítani
Aha,mint mondtam egy szekrenyt nrm tudnak megjegyezni hogy rakja ossze,nemhogy fontos sorrendet.
Nem vagyok tanar alkat,a gyerekek is idegesitenek.
Azt te csak hiszed.
Talan ket ceg van a 60-70 bol aki adott bizomanyt.Egyik egy olcso kanapes,kuld 15 ot es utolag fizetek,de az nem rendelos,van hogy rozsaszint meg lilat kuld,jojozik a szemem,a masik boros,ha valahol visszadnak egyet nalam teszi le,hol jo hol serult,es hosszu a kifutasa.
A legtobb utalasos,a nyiregyhaziak azonnal kp fizetosek.
A rendeles is nehezkes,egy kanape,matrac,olcsobb szekrenyek,gardrobok,eloszobak ha nincs azonnal az ami megfelel megy mashova,sokszor meg a relative nagyobb dragabb sarokgarnitura sem eleg az uszkve 25 fajta 80-240 e kozt mert kerdezik hogy van e mas,ha mondom hogy nincs mar megy mashova.
Rendeles altalanos 4-6 het.Van hogy huuuuu az sok,szevasz,vsn hogy kivarja,de ha veletlen elobb jon,nyaral,csuszik a festo 3 hetig nalam dekkol tologatom jobbra-balra.Ha a gyarto csuszik egy hetet mar fenyegetozik hogy kotber,nehezen kiverem a gyartobol, szolok viheti azonbsl siman benyogi hogy jo,majd jovok erte jovohet szombaton mert akkor er ra a bela haver aki elviszi ingyen.
(Parti őrség)
Rendőrvas
csak annyi hogy egy fontossági sorrendet kell kialakítani
neked van 20 év rutin és persze hogy ezek mennek, ne várd el hogy 3 hónaop után meglesz a 5-10-20 év rutin
plusz adni az alkalmazottnak pár százalék bónuszt az után amit elad és egyből 3x aktívabb lesz
Ez meg egy másik romboló :-)
Ez kicsit mas mint egy fix manualis rutin sort minfig ismetelni.
Sulyozni kell mibden pillatban hogy mit csinalj.
Volt hogy 3 vevovel egyensulyoztam a masik meg elvolt egy forgoszeket osdzerakni felorat siman,nem otthagyta es besegitett.
Ezt nem kehet leirni es begyakoroktatni.
amúgy mi a baj a bútorbolttal? szinte minden bizományi vagy megrendeléses, szóval nem olyan mint a teszkó hogy ha rádrohad a paprika az a te károd......
elég lassan is mennek ki a divatból, nem kell sűrűn csereberélni a kirakatot
ennek a kézi vezérlésesnek kell szépen leírni mi a teendője és simán megcsinálja
csak ez kb úgy van hogy a kedves munkaadó se tudja igazán mit vár el az embertől, plusz baszik betanítani rendesen
én pl a régi cégnél betanítottam vagy 5 embert még olyan dolgokra is amiket saját észből alakítottam ki amivel könnyebb és/vagy egyszerűbb volt a meló
pedig engem senki sem tanított mindenre nekem kellett rájönni
amúgy megfigyeltem más munkakörben és más cégeknél is hogy a tudás egy olyan kincs amit kb senki sem akar a másikkal megosztani
de ugye elvárás az van mindig, és mivel gőze nincs szegény beosztottnak mit akarnak tőle inkább nem csinál semmit
kedvencem a "találd fel magad" kifejezés, ha feltalálja magát utána tuti nem lesz jó és miért pont oda miért pont azt stb lesz a válasz
mostanában voltam pár cégnél körbenézni mindenhol úgy néztek rám mintha az anyjukat készültem volna seggbedugni a nagymama hátán
persze csak utána amikor mondták hogy abba a munkakörben lennék mint ők
szörnyű milyen a helyzet.......
kicsit jobban fizetne a juhász szakma inkább elmennék annak
Romboló :-)
Az új Abus tárcsafékzár:
Kétféle van.
Az egyik a kézivezérléses.Annak meg kell mondani mikor rakja előre a lábát egyel mert különben csak áll mint a villanyoszlop.És van az okos,az meg simán sajátszakállra dolgozik,követeli a pénzt rogyásig,sajátbizniszt csinál a te kontódra és még pofátlan is.Tehát minden lépését figyelni kell.
szóval kivagyok a vizekből.Akkor már megcsinálom én és nem kell fizetnem érte hogy ugyanott legyek.
Kolléga most vette ki
22 évet bírt
kicsit hadházy feelingem van.... ".... alkalmazott, mind hülye..." ..... " haha, ki vette fel őket?"
más a szemléletmód egy magán tulajdonosnál és az alkalmazottnál... te egy rohadt kizsákmányoló ge*i vagy, és az ő munkájából gazdagszol... lassan kiderül, hogy ő vette a motort is erre szoktam mondani, hogy akkor váltsd ki az ipart és ne a pofád járjon, invesztálj bele, csináld jól, mutasd meg hogy kell és amikor nem szalad a szekér ne állj sorba a fizetésért... na akkor meg nagy a kuss teszem hozzá én is csak kis csicska alkalmazott vagyok
Jah es sok az energiavámpír.
Lehetne jobban is,csak az alkalmazottakrol sok a rossz tapasztalat.
Igy meg eleg idegolo.
sztem akkor jól csinálod
20 eve megelek belole,10 eve EV.kent,es ebbol van minden.
,Lehet szarul csinalom,de jol leplezem.
az sem baj, ha vki jól csinálja....
Csak a Hulyek feccolnek butorboltba,vagy barmi boltba.
Rajtam maradt a dolog mint kiskutyan a farka.
láttam, hogy eladta igazából az ő videóiból próbálok vmi infot összeszedni, meg majd támaszkodom KériLaci tapasztalataira is, ha megengedi
egyelőre még próbálok egy új vállalkozást is berugdosni és abba is kell pénz.... nem, nem bútorbolt lesz
már el is adta?
eddig tartott a nagy szerelem?
A H.Andras i3 jarol lecsusztal.