Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gerike!
Jól elvoltál tűnve ... dehát rosszpénz nem vész el
Mizu veled? Még mindig az energia vámpír után koslatsz, vagy már megjött az eszed?
Az még járható kb egy hangyának
Nem a szivosor,hanem a visszavezeto járat.
Nekem is elég retkes de lusta vagyok levenni
Nekem a gáz miatt retkes az nem mossa mint a benzin
Kb olyan gáz a gáz mint a közvetlen befecskendezés
Mondom hogy tökéletes,tehát feltorhetetlen.
Egy hiba van,

Van egy hondam.
már megijedtem, hogy feltörték a nickedet
Nem,ronda az igen.
Ezt nem vitatom.
kezdesz gyanus lenni nekem.... ezt a rossz szöveget többször olvastam már... nem vagy még szép is?
Az te vagy.
Én tökéletes vagyok.
Használtam pont ezt rohadtul túrosodott spaklival szedtem össze a szelepfedél belső feléről miközben mindent eltömített.
Köszi! Ezek szerint sem rossz választás a Golf, igazából ahogy én kofiguráltam adott pénzből több kerül bele mint a Skodába. Meg hát minden Skodás buzi
Kurvareg vagy fuccsot,mobilt vagy amit kapok használom bele.Nrm az a baj.Az EGR nem nyit.
Amúgy a GM olaj nem rossz,csak 5w30 nem volt belole a cégnél.
GM olaj az oka. egy lefosottszar!
Dehogy,kétszer takarítottam ki a szivosort,mindkétszer olyan szinten tomodott el hogy egy mikronyi hely se maradt benne.
Lofaszt,benn pihen a pinyoba,tulmelegszik,telo kipurcant,zéró műszerfal,vizhofok sincs,hátsó gátló elég béna.
A legfontosabb hogy ha van egy szabad hétvégem a fenének van kedve szerelni ha mehetek az angollal.
Majd télen újra megoldom ami kell.
Egyenlőre megy az új blokk,a nyomasok jók,finomabb a váltó.
Nem, de még e tünetekkel szerintem menthető.
Rohadt migránsok
Azért kicsi és puha, hogy ne fájjon?
az is jó és a computer helyett szoktam néha a plexit állítani, vagy fordítva
Összeraktad már? Mikor jössz Kakucsra?
algebra, statika, optika, szemüveg, analóg számítógép, repülés....
kicsit olyan brian élete
http://youtu.be/J2Bx19qJ_Vs
A hengerenkénti szívócsonknál dugult el nekem 4-ből 3 járat, a maradék 1 pedig megkapta a 4-re való gáz mennyiséget.
De ha fogod és lehúzod az EGR szelep csatlakozóját akkor jónak kell lennie. Faszság az egész, szóval csak műszakira kell kipucolnod.
Vegyszerrel sajnos nem tudtam, mechanikusan is kell piszkálni az EGR tisztító mellé, szóval szét kell aprítani rendesen.
Alatta van a modvalto, index helyett néha váltók km,vizhofok,pillanatnyi fogyasztás kijelzesre.
Vagy fordítva,ha ezekre vagyok kíváncsi tuti indexelek.