Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo. De idövel körbe fog repedezni a luk.
A 6 os csavar nem jo?
Popszegecs.
Részesitjük elönyben.
Ez lemaradt:)

De ha erre jársz, megigérem nem ezzel foglak kinálni:)
A zlaty valami 73-as remaking, állitolag akkori recept alapján csinálják, a kozel meg kint van asszem 5 féle, nekem ez jobban bejön, ráadásul ellentétben a hagyományossal az cseh készitmény. Akárcsak a sörök többsége. De pl a sima kozel az ott is innen van szállitva és magyar készitmény. Van kint egy elado, jofej, mindig mondja mit nézzünk.
A tatrat meg régen is iszogattuk aztán mostanság rákaptunk, de csak olyan módjával isszuk. Többnyire a valódi gymölcspálinkát
Kész,még szárad a festék rajta,a redmi este nagyon szarul fényképez ,remélem nem hagyom el a ge...be.A rendszám 3 csavarral ment fel de a tartó két része gyárilag sehol nincs összefogva csak tönkanyával,ilyet még nem láttam,most tart mint a fene,minden csavar vörös menetrögzítővel betrutymákolva.

https://s3.eu-west-2.amazonaws...
Meghanytatott, meg se iszom azóta.

A zlatyi jól néz ki. A kozel meg helyi, vagy miért zöld ?
Szép estét! Jó ez jöhet az abszint is!
Nem uj. Régen is volt, csak most több fajta. Persze nem mind iható kategória
Na ez a tatratea... uj sztárpia, kb 1cl ittam belole es ki is koptem
Viszont:
Nem siettem, meg a cimbivel voltam. Egyébként otthagytam volna afaszba. Se fénykép se semmi csak a hülye radarját mutogatta 124 gyel de most télleg lassan közlekedtünk nem is értem.
Utolért?
Végig napsütés, jo idö. A szlovák rendörmeg kapjabe,sunyiba bemért de nem is láttuk.vinnyogva jött utánnam, nem volt olcsó
Joaz
Fehér, azt nem szívja ki a nap, a többit mind és olyankor már át is üt fény. Nekem a 2.50-es tokozott ablakokra 25-ért tette fel a redőnyös.
valami redőnyt kellene nézni
a gagyi műanyagok mind egyformák? a neten 10-12 ezer az amit a szomszédnak 20ért feltettek
ráadásul jó szarul mert 5 redőnyből 3 le lett szedve mert meg volt a gurtni tekeredve akkor nézegettem hogy elég egszerű feltenni
a miénk kicsit bonyolultabb volt alig tudtam lepiszkálni.......
Nem tudom de a kezét lábát el kellene tördelni. A kurva anyját, remélem lassan, szenvedve fog megdögleni.
azt már hallottam, egy időben a melóban csak rádiót tudtam hallgatni, de miután megszűnt az a csatorna nem hallhattam most a gong rádiót tolja kecel előtte talán a rádió1 vagy music fm volt már nem emlékszem, az a lényeg éjszakás üzemmódban 1 órás blokkok voltak reklám és duma nélkül talán reggel 5 től meg magyar zenék, na ott azért voltak érdekességek mint pl olvad a málna a számban
A ket kicsi lego csak megvan.
nem követem igazán a magyar zenei életet, mert többségében a szar és a fos között van a színvonal
bár van pár jobban sikerült is de elenyésző
az a fluortomi.
asszony valami velhelló vagy mi a szarra akart menni, de én nem
talán most kióvakodunk irigy mirigyet nézni.....bár igazándiból ahhoz se sok kedvem van
Az enyém már nem mindig.....