Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott voltunk, 2-szer elment az áram de nem adták fel! Nagyon jó zenészei vannak a ferónak.
Amúgy a ratyi haverod jól megjárta, nem tudom ki az a hülye aki KTM-et lop. Tuti nem ért a motorokhoz.
Mi a bajod vele?!
Ricsés vagyok, nem tagadom,
éjjel, nappal áll a fa....szom..
Agyfaszt kapok ettol az idotol.
10 perce villamok zivatar,most napsutees.
Annak valamivel több értelme is volt, elmentetek rá?
"Ricsés vagyok, nem tagadom: bocsánat, hogy élek!"
De Kecskeméten a Beatrice concerten ugyanez volt, csak ők keményebbek és megtartották.
....ott ki lépette fel? ...a füstölt csülök?
Nem bújtam mögé, és ingyenes volt! Csak a 100km a bukó. De hazafelé megvigasztalódtunk a sofőr csárdában!
caramel?.....ülök büfé asztalnál hurkát falva reggel lajoson a vásárban és mögöttem épp két társaság közül a jobbmódúbbnak tűnő mesélte a balatoni élményeit előző hétről mikor közbeszól csóróbbnak tűnő ismerősük, hogy látszik is, hogy jó időtök volt olyan szép a színe a kislánynak (kb 12-13 éves dagi gyerek) mire én is rápillantottam és tényleg szép barna volt.......csak hát én inkább azt amolyan alapszínnek láttam nem a nap hatásának.
Hááát, már akkor bukóban voltatok mikor a jegyet rendeltétek.....és nem szép dolog az asszony mögé bújni....
Asszonykám találta ki, hogy menni kéne.
Eleve minek caramelre tervezni?
Jó, csak ha már elmegyünk potyára az nem oké.
Nem is baj hogy egy ilyen “előadót” elmosott az eső.
Semmit nem vesztettetek.
De cserébe napközben jó volt az idő
Ini tegnap este jó lett volna ha elzavarod az esőfelhőket! Kiskőrösön voltunk, Caramel koncerten, mire elkezdték volna,megjött az eső, beáztak így elmaradt az egész.
Ha en lennek akit elcsapnak erdekelne a mas baja?
így is mindenkit elgázolnak az autósok aztán az indexek egyre kisebbek és egyre takartabbak......
Forgalmit elvenném!
Mos akkor megnyugodtam

Vagy nem.
Nem ezen fog múlni, szerintem jó ez