Mindenkepp tervben van,sok dolog fuggvenye,a realis idopont inkabb szept-oktober.
Jelenleg a rovid turak tapasztalata alapjan a turakepesseg novelese a kerdeses.Egy tanktaskaba nem fer el csak par gatya esa mastercard.
Becsapós nagyon az ajánlat, legalább ennyit még ott kell hagyni (pl km díj 2000km-re +400eur...). Jobb opció a leszállítás. Egy nap sima ügy a kompig, kb 10-12 óra, végig autópálya. Januárt én azért hanyagolnám... és hajrá, az újat is meg kell járatnod kint ;)
Tobb opcio lehetseges,motorberles ez nem akcio tenyleg ennyiert irja a HPmotorrad 7 napra.http://www.hpmotorrad.rentals/... ez csak a berles,van koltseg km,bizti stb.
De repulovel jol elkapva olcson ldnn van az ember,szallas stb.
Lehetne labon sajat motorral,tuti fun factor,de mar csinaltam,ra kell szanni 2 nap oda ketto vissza,jol megtevezve a legjobb.Nem olcso szinten.Szallas,komp,bdnzin,gumi stb.
Vagy talalni kell meg 4 embert es egy kistehert amibe belefer 6 motor.A tobbirk kocsival vagy repulovel le es minimum 10 nap.
olyan 30-50 rugó egy gsm blokkoló, aki már ilyen 500+ ezres motorokat lop jó eséllyel fog venni egy ilyet
persze a cigógyerek akinek herbálra kell egy kis zseton nem szarozik ilyennel, csak bebasszák a robur hátuljába
Hamarosan.
Jelenleg a rovid turak tapasztalata alapjan a turakepesseg novelese a kerdeses.Egy tanktaskaba nem fer el csak par gatya esa mastercard.
Platon egy matraccal kibaszott kenyelmes,csak lejt.
Nem az én méretem elöl
Robogo jó?
amúgy elég jóféle területnek néz ki, barátságosak a népek arrafelé?
De repulovel jol elkapva olcson ldnn van az ember,szallas stb.
Lehetne labon sajat motorral,tuti fun factor,de mar csinaltam,ra kell szanni 2 nap oda ketto vissza,jol megtevezve a legjobb.Nem olcso szinten.Szallas,komp,bdnzin,gumi stb.
Vagy talalni kell meg 4 embert es egy kistehert amibe belefer 6 motor.A tobbirk kocsival vagy repulovel le es minimum 10 nap.
persze a cigógyerek akinek herbálra kell egy kis zseton nem szarozik ilyennel, csak bebasszák a robur hátuljába