Igen, az iszlám most ott tart mint a kereszténység 800 éve, hogy felhasználják egyes csoportok önző érdekeire és fanatizálásra.
Te pedig elég buta vagy ha 800 évvel ezelőtti aljas emberek cselekedetei alapján ítélsz meg egy pozitív társadalmi csoportot.
Ha elolvasnád mondjuk biblia újszövetségi részét, legalább kivonatosan akkor kb. meg is értenéd miről szól ez, annak ellenére, hogy a történelem során nyilvánvalóan voltak olyan emberek akik szöges ellentétét csinálták az ebben írtaknak.
mondjuk rosszabbnak semmivel sem rosszabbak, mint a keresztény egyház, legalább nem irtottak ki népeket a qrva nagy szeretet jegyében.... az iszlám állam is lányos kiscserkész gyülekezet ezekhez képest, de lehet mondhatjuk, hogy nagyon hasznosak a társadalomnak... úgy 800 év múlva....
Én már nem kattintok az ilyenekre, mert egyszer tettem meg azóta elborult konteós videókat tukmál a youtube állandóan, pedig minden alkalommal rányomok hogy nem érdekel
Viszont a papokkal nem értek egyet. Többnyire alapvető és materialista szempontból is hasznos erkölcsi mintákat adnak a népnek (optimális esetben). Ezek működnek Isten meg hókusz pókusz nélkül is, de az ember már csak ilyen, hogy kell a jó marketing meg a népkábítás. Pl. az is egy fajta hit amikor valaki ragaszkodik egy márkához a reklámok és különböző marketing fogások hatására. A vallás pedig nagyon jó marketing eszköz. Volt a történelem során amikor az uralkodók ezt a nép könnyebb kezelhetőségére, fanatizálásra használták, vagy arra hogy pénzt szedjenek ki belőlük, de lehet arra is használni, hogy egy társadalom egységét és hatékonyságát erősítsék a befolyással.
Másik, hogy ateista embereknek nagyon nincs jogalapjuk bármilyen vallást bírálni, mégis pont a liberálisok a vallás legnagyobb kritikusai. Akkor most szabadon azt csinálok amit akarok, vagy esetleg csak addig terjed a szabadság amíg ők mondják?
Keresztény egyházak jelenleg csak hasznosak a társadalomnak. Ahogy a Budhisták vagy más békés vallás. Persze ez nem jó, mert ezek a békés vallások nem túl jó tagjai a fogyasztói társadalomnak. Mivel már van hitük, ezért nem tudják a vallás szerepét átvenni a marketinggel, és nem lehet behülyíteni olyan könnyen fogyasztásra, nem lehet egymás ellen fordítani őket. Szóval a vallás legnagyobb baja, nem az hogy nem létező személyben meg dolgokban hisznek, hanem hogy nem tudják irányítani.
Komcsiknak is ez volt vele már a bajuk, ezért voltak betiltva, meg üldözve, és ennek a komcsi tanításnak a következménye ez a nagy vallásgyűlölet ami itt is van.
Amúgy az nem lenne rossz dolog, csak nem arra használja a nép amire kellene
Pluszban kitiltanék mindenkit aki ilyen 30+ éves és regisztráció előtt egy IQ teszt sem ártana
Króm opera és Explorer mind ugyanazt csinálja
A róka még nem volt még de szerintem ugyanaz ha a másik 3 is szar
A google.hu sem megy..
Bezzeg a buzi faszbukk hibátlanul megy
azért sztem a halas szektás németh sanyi, jobban csinálja marketing szempontból.... elnézve, azért ez is a pénzről szól, amíg sanyi bácsi tizedet szed, itt belépőjegyet és jogdíjakat. ez sem zavar, csak akkor nevezzük annak, ami... üzletnek. nekem ezt az állapotot komoly áldozatok árán sikerül elérnem, mert sokat kell innom hozzá, de akkor aztán lesz "la la ország". a múltkor néztem egy utcai riportot, ahol a "zene" nevű szintetikus droghasználók beszéltek, nekem inkább az jutott eszembe, mint a tudatos belső megvilágosodás... tudom, hogy tudatlan vagyok, részemről abban hisz mindenki , amiben akar, mindegy hogy miben találja meg a saját külső-belső egyensúlyát, de én egy ilyet nem tudnék komolyan végigülni, valószínűleg meglincselnének a helyszínen...
ez tényleg mély dolog hiszen ha felfognánk hogy mi csak egy "szobadísz" vagyunk valami idegen lények nappalijában mindenki a kardjába dőlne
mint a állatkák a terráriumban, csak a mi mozgásterünk nagyobb
reggel óta evvel küzdök.......
az asszony valamit elnyomkodhatott a gépén mert egy csomó lapot nem jelenít meg neki, és nem tudok rájönni mi a hiba
lassan az lesz hogy lecsukom a laptopot hátrafelé és megy a kukába így a gond egyből megoldódik
Ismét egy videó ami nem mond semmit
Kb mint a többi
Egy némileg zakkant ember mesél valamit ami szerinte tök jó dolog, de konkrétan semmit sem mond
Mint a papok csak azok más témakörben
Te pedig elég buta vagy ha 800 évvel ezelőtti aljas emberek cselekedetei alapján ítélsz meg egy pozitív társadalmi csoportot.
Ha elolvasnád mondjuk biblia újszövetségi részét, legalább kivonatosan akkor kb. meg is értenéd miről szól ez, annak ellenére, hogy a történelem során nyilvánvalóan voltak olyan emberek akik szöges ellentétét csinálták az ebben írtaknak.
Viszont a papokkal nem értek egyet. Többnyire alapvető és materialista szempontból is hasznos erkölcsi mintákat adnak a népnek (optimális esetben). Ezek működnek Isten meg hókusz pókusz nélkül is, de az ember már csak ilyen, hogy kell a jó marketing meg a népkábítás. Pl. az is egy fajta hit amikor valaki ragaszkodik egy márkához a reklámok és különböző marketing fogások hatására. A vallás pedig nagyon jó marketing eszköz. Volt a történelem során amikor az uralkodók ezt a nép könnyebb kezelhetőségére, fanatizálásra használták, vagy arra hogy pénzt szedjenek ki belőlük, de lehet arra is használni, hogy egy társadalom egységét és hatékonyságát erősítsék a befolyással.
Másik, hogy ateista embereknek nagyon nincs jogalapjuk bármilyen vallást bírálni, mégis pont a liberálisok a vallás legnagyobb kritikusai. Akkor most szabadon azt csinálok amit akarok, vagy esetleg csak addig terjed a szabadság amíg ők mondják?
Keresztény egyházak jelenleg csak hasznosak a társadalomnak. Ahogy a Budhisták vagy más békés vallás. Persze ez nem jó, mert ezek a békés vallások nem túl jó tagjai a fogyasztói társadalomnak. Mivel már van hitük, ezért nem tudják a vallás szerepét átvenni a marketinggel, és nem lehet behülyíteni olyan könnyen fogyasztásra, nem lehet egymás ellen fordítani őket. Szóval a vallás legnagyobb baja, nem az hogy nem létező személyben meg dolgokban hisznek, hanem hogy nem tudják irányítani.
Komcsiknak is ez volt vele már a bajuk, ezért voltak betiltva, meg üldözve, és ennek a komcsi tanításnak a következménye ez a nagy vallásgyűlölet ami itt is van.
Pluszban kitiltanék mindenkit aki ilyen 30+ éves és regisztráció előtt egy IQ teszt sem ártana
Még többet is
Utána már kicsit macerásabb, meg nem garantált a sérülés mentesség.
A róka még nem volt még de szerintem ugyanaz ha a másik 3 is szar
A google.hu sem megy..
Bezzeg a buzi faszbukk hibátlanul megy
Telo, laptop, nagy gép, tablet.....
Én sem értem mi a probléma
mint a állatkák a terráriumban, csak a mi mozgásterünk nagyobb
az asszony valamit elnyomkodhatott a gépén mert egy csomó lapot nem jelenít meg neki, és nem tudok rájönni mi a hiba
lassan az lesz hogy lecsukom a laptopot hátrafelé és megy a kukába így a gond egyből megoldódik
Ha szentelsz 20 perc óraidőt, megértheted
Kb mint a többi
Egy némileg zakkant ember mesél valamit ami szerinte tök jó dolog, de konkrétan semmit sem mond
Mint a papok csak azok más témakörben