Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Januárban?
Jaaaaaa,Saját motorral majd talán 19 szezonvég környékén tervezem.
Menjünk?
Kettő nap azt megint pihi nagyon jó ez így. K-SZ egy guriga...
Ki korán kel - az keveset alszik.
Majd holnap 04:50-kor.
Jó reggelt!
Jó estéket!
Hmmmmmm,ram ugrott egy HPmotorrad reklam.
325 euroert Olbia,Alghero-ban lehetne berelni mondjuk egy kawa Z650 et egy hetre.
De kicseszettul felviditana januarban.
Ettől válik egy egyébként uncsi kirándulás igazi kalanddá!
Tök felesleges, legalább nem akkor tiltja le a motorod gyujtását amikor 1200kmre vagy otthontól
Csak annyi mint csöcsnek a bikán.
Semmi értelme
Ráérsz, jó az idő is - bíbelődjél vele!
Köszi, a régi motoromban ilyen pageres riasztóm volt. Most van egy elég jó GSM-es riasztóm a régi cégi autómból, azt raknám be, ott hatótáv gond sincs ha nem blokkolják le.
A fenébe, akkor futok még egy kört, köszi a választ!
Szia!Nekem van riasztó a motorban.Olyan aminek a távirányitolya jelez nálam ha buzerálják a motort.Eddig háromszor figyelmeztetett.Egyszer egy vak autos nekitolatott,egyszer egy kisgyerek ismerkedett vele és egyszer egy etnikumhoz tartozó fiatalember volt gyanus közelségbe a motorhoz.Mindhárom alkalommal azonnal tudtam hogy van valami bár nem hallotam a riasztott de a zsebemben sipolt a táviranyitó.Tapasztalataim szerint ugy 150-200méter a hatotáv .Persze ez sok mindentöl függ.Véleményem szerint igen megéri!
Nekem olyan van amit otthon kellett összeállítani, a kapott alkatrészekből és a tokozást is meg kellett oldanom. Ma már viszont sokféle van amit csak be kell kötni és müködik.
Szia!
Van értelme. Léteznek már olyan pirinyók is amit be lehet építeni akkor is ha úgy tűnik nincs több hely.
Szerintetek van értelme motorba riasztónak? Szétkaptam ma a fejidomot de úgy tele van hogy oda már semmi nem fér be és kéne egy jó indok hogy úgysem kell az, csak hogy megnyugodjak
Mé beszédhibás ls mé nem tud énekelni?
Ez jó zene, ifjonti koromból.
Az is a feszültség levezetésének egy módja
Én ettől inkább elkezdenék a fejszével szomszédokat irtani
Ha feszült vagyok én ezt hallgatom.

http://youtu.be/pWB5JZRGl0U
én ha feszült vagyok ezt hallgatom meg párszor:
http://youtu.be/go348NdkaTM
a gyíkok nem fogják értékelni mert az 1-2x pár watton felét sem hallják a zenének