Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze hogy nem jobb, kell a gyógyszer is amiből megint profit lesz. csak akkor menj el nyugodtan vért adni ingyen hogy profit legyen belőle valakinek, aztán másnap meg mondjuk nem adhatsz valaki közeli hozzátartozódnak irányítottan mert már adtál 1 nappal korábban. és csodálkoznak hogy nincs elég véradó.
már meghalt, úgyhogy hiába..... a legnagyobb az volt, hogy tihanyi azt mondta, ha hozzá fordult volna, ma is élne....
No maj a törött lábammal Gyurcsókhoz imátkozok hogy küldjön gyógyító energiát emeldíjas telefonon át.
Egészségügy,preventiv folyamatokat erősitó,gyógy.szereket alkalmazó.Betegségügy,üzlet,pénz,orvosság,majd a kaszás.Kór-ház ahol a kórt őrzik,kemóznak..........Ispotály ahol kezelnek,istennel való táplálást jelent.........tudattalanságban tartott társadalom.Hasonló rálátásunk van az élet dolgaira ez számomra öröm
vhogy amiben pénz van, még ha ennyire komoly dolog is, mindig üzlet lesz. és akik ebből az üzletből élnek nem hagyják megváltozni azt. egyetértek veled.... mondjuk az sem normális, hogy pl itt a máv kórház (mostmár honvéd ez is) tele van ingyenélő alkoholista-dohányos-terhes apaccsal, az agydaganatos kolléganőnek meg 6 hónapot kell várni egy mr-re, mert előre elfogy a biztosított pénz
Kistarcsai.Amúgy a másik kolléga érszűkülettel a lábában ment oda,elvileg egy tágult hasi aurtát vagy mit találtak nála az fontosabb volt.Megműtötték és belehalt.

ini írta jól,azok akik benne vannak nagyon sokat tesznek azért hogy minden maradjon így.Nameg a betegek is.
Amíg a 70 éves prof privilégiuma a műtét annyira hogy mindent ő akar elvégezni,nem haggya a rezidenst gyakorolni mert ő akarja az összes hálapénzt bekaszírozni addig sokminden nem fog változni.
A gyógyszergyárak meg már jó rég nem magyar tulajdonúak.
ja, teszem hozzá nem most lett üzlet, az elmúlt 20-25 évben már az
mindenre van példa, szerencsés ember és örvendetes a gyógyulása.... ez a salgótarjáni kórházban volt? ja nem, gyanítom a kékgolyóban..... a salgótarjániban egyszerű elesés miatt halálra vagy ítélve. úgy is hívják csak: a halálgyár
nekem is sikerült már párszor belekukkantanom a rendszerbe... azt hiszik emberek, hogy ez azért van, hogy meggyógyuljanak.... dehogyis, ez csak üzlet, mint minden más...
Jah és mégegy,mentem vérvételre,bejelentkeztem,fogadtak,megszúrtak,hazamentem.
Semmi ATV-s drába.
Huhh,én nem tudok olyan emelkedett esszéket írni.
Csak olyat hogy a víz nedves,a fű zöld................a fagyi jó..............stb.
Igazán nincs mit.
Egy egy kiragadott példa mindíg sántít....majd erre irsz egyet
Azért köszi
Mondjuk az se jobb ha nem adják el és nem csinálnak belőle spec gyógyszert ami ugyancsak kell.
Lehet véradó van kevés és eminatt nincs elég,vagy csak több a beteg ami miatt kevés,és ezek kombinációja is lehet.
Egy egy kiragadott példa mindíg sántít.
Pláne egy olyan makro témában mint az egészségügy.
Mint mondtam volt kolléganőm fél év alatt kigyógyult a vastagbélrákból.70 évesen.Nem párttitkár,nem mészáros a neve stb.Sima kisnyugdíjas.
Megműtötték,kemót kapott.Jól van.A magyar egészségügyben,nyugdíjasként.
E hó elején adtam így sajnos nem tudok.
Az élet kevésbé fontos mint a profit. Üzlet.
miért annál mi lehet fontosabb? amúgy meg tök mindegy, ha be tudják cserélni akkor rendelkezésre áll az adott vércsoportú vér, csak nem adják oda. ez mi ha nem gáz?
Gondolom nem potencianövelő és hajnövesztő készül belőle,hanem valami fontosabb?
Volt valami érdekes téma? Vagy a szokásos GuyGang akciók és a Bitches?
ne mutasd be az eü-t, abban dolgozok 15 éve de ennek nem így kellene működnie.
Igen
Nem ismerem a vércsoportom, csak annyit tudok, hogy nem szeretik a szúnyogok, tehát valamelyik B-s széria lesz. Tehát ha adok, megmondhatom, hogy ennek és ennek a kórháznak, ennek és ennek a sérültnek cseréljék be neki való típusú vérre?
Sajnos ez nem foci. Az eü igy müködik. Illetve igy nem.
Azért ez mekkora gáz már, hogy irányított véradásra van szükség, mert amit csak úgy adsz vért azt eladják a gyógyszergyáraknak jó pénzért.
Müködik a vércsere,most kérdeztem. Vérellátóban vagy kórházban az adatok megadása mellett lehet leadni nlvreszólóan.