Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sor keseru,szar az ize,akkor marad a zero kóla.
Nem gondolnám......én bevezetném a német középkori próbát mikor a bőrgatyások a rendelt sert kiöntötték a padra, beleültek és ha nem ragadt a seggükhöz a pad akkor ha szerencséje volt a serfőzőnek csak jól elverték, de inkább feljelentés aminek nem ritkán kötél lett a vége........hát azok amiket ma sör néven forgalmazni mernek bitóért kiált!!4!!4!
a sony z2 volt az utolsó "normális" készülék az max a 35 fokos nyári melegben forrósodott fel ha épp home videót forgatott az ember órákig
a z3 már nem bírta eddig, az simán kiirtotta az "extrákat" ha melege volt, és meglehetősen sűrűn melege volt
Sony van mindkettőnknek.Az enyém szaraxik,anyának veszek újat,az övé jó lesz nekem a műhelybe.
A radler sör egyaltalan?
Kellett volna venni jogtiszta hardvert, szoftvert és usert.....
Rohadt sör!!
Jano hol van?Elturazott lappfoldre?
Vagy csak sokat dolgozik?

meg kebe szakerteni?

http://youtu.be/CNfFLuUC1QA
Játék...
Rohadt motorosok.
Rohadt fű,rohadt eso,rohadt fenyők.......
Nem tetszik a rendszer?
Rohadt nap, rohadt meleg, rohadt autók, rohadt emberek... bárcsak minden köddé válna! Rohadt köd!!!!
Látom megint megy a fosozás... annak itt már divatja és hagyománya van
Rachel pelusait ki vette fel?
ha nem akar zuhanyzás közben fészbukot lapozni akkor attól van jobb is 70felé
de nem lehet rossz vétel, már csak a por és cseppálósága miatt
Sony már nem is jó!
Hát én(a zasszony) a samsung a5 fele kacsintgat,az itt nem kapható,de köszi!
eustock.eu
40-50 ezer forintért már lehet értelmes készüléket kapni - de hogy az ember rájöjjön hogy melyik éri meg tényleg az árát, szakfórumokat nem árt olvasgatni. A 40-50 ezer forintos kínai Xiaomi-k nagy része például sokkal használhatóbb, mint egy 50-60-80 ezres Samsung. Viszont az emberek többsége számára a Sz@rszung a márka, a másik meg csak egy kínai kacat. Samsung 70 ezerért, 2 giga RAM-mal, 16 GB tárhellyel, három évvel ezelőtti verziójú androiddal…
Hi!
Bocs,ha belevau,de én is teló vásárlás előtt vagyok.
3 napja olvasom a netet,azzal a konklúzióval,hogy azoknak szaraxik a telefonja,aki nem az elvárásainak megfelelőt vesz.30-40e ért vesz készüléket,és 20-30 programot futtat rajta egyidejűleg,napi 8-12 órában+játékorrvérzésig.
Polgári felhasználás esetén sokáig használhatóak.
Nyilván gyári hiba is létezik,de az nem általános,és nem a teszkóban kell venni 12ért akciósat.
Szerintem.
Jól írtad az előbb: az IPhone telők lényege - azon kívül persze, hogy jók - az, hogy a "proli" ne tudja megvenni, viszont vágyjon rá. Ezért lehet készleten beragadt iPhone 6, iPhone 7 telókat (amik ugye több évesek!) is elég jó pénzért eladni.
ha több órát meg akkor langyos, de szerintem inkább a kezemtől mint a film nézéstől
lehet egy izmosabb játék jobban feltüzelné
Ő mondta hogy nem kell sziamiau mert melegedik,amikor én a samsungokat mondtam hogy megnyiffantak a motoron.
nem értem pontosan a kérdést
de van a családban 3 almás cucc is, egy ájfón 5s egy 7plus és ez a macbook air is rendszeresítve lesz, mert megkapta örökbe a gyerek
mondjuk vagy 3 napja ki sem volt nyitva de nagyon jó az az almás laptop
szóval nem értem ezt a ájfón felsőbbrendűséget, a gagyi samsung gyerekeknek szánt telefonokon kívül nem tudok olyat ami "szar" lenne
lefagy meg ilyenek.....sosem fagyott még le nálam telefon még az asszony galaxy minije is hibátlan amin még nyomógombok vannak és sok-sok éves
ismerettségi körben sem tudok olyat akinek örökké fagyna, egy lézeres gyerek szenvedett valamelyik vindóz telefonnal hogy belassult neki és lecserélte valami huaweire, de az full béna lehet valami szart leszedett és azért szarolt
újkánt szinte minden gép jó, 2-3 évesen meg ki kell dobni a cigóknak az utcára és venni másikat, ennyi idő alatt rengeteget változik a világ, megéri cserélni