Azzal a kéréssel fordulok a véradó motorosokhoz, hogy aki tud és lehetösége van vért adni, hogy irányitott véradással segítsenek egy bajba jutott társukon. Jelenleg is sulyos az állapota, ez még egy lehetöség. Akit esetleg érdekel, privátban átdobom az adatokat hogy kinek kell. Elvilegnullás kellene de ha jól tudom akkor bármilyet becserélnek.
huszon éve ittam több mint egy liter wiskey-t az leterített 3 napra, azóta nekem se megy nagyon a pia
bár pár éve közel ennyi mézes pálinkát ittunk borral az nem nagyon viselt meg, sőt kifejezetten jól bírta a szervezet, hiába a méz is gyógyszer a pálinka is meg a vörösbor is
Az a tenger mennyiseg egy bivajt leteritene,de sor nem volt benne,csak az elso negy-ot wiskis kolara emlekszem es arra hogy egy furdokadban dedelgetek egy ures pezsgosuveget.
Allitolag embert nrm lattak gyosabban negykezlab rohanni.
Azota rosszul vagyok az alkoholtol.
ezt én is megfigyeltem ha sört is iszok van fejfájás, ha bort nincs, pedig a borból se a drágát isszuk, igaz nem a pet palackos kivitelt de az 1000ft alattiakat
ellenben az egész napos motorozás után jót tesz az 1-2 üveg sör
Gyenge vagy !! 2sörnél többet nagyon ritkán iszok. Nagyon kitanultam már, max ejfelig iszok de addig is keveset es igy tok jo.
Amugy probáld meg a hjc rpha70-et, azt hiszem ez a száma. nem tudom mi a szerkezete de baromi könnyű és nagyon minőségi. Megint végignéztem a louis felhozatalt, shoei toronymagasan a legjobb, hjc is baromi jó, anyunak scorpiont vettünk, lehrt magamnak is veszek egyet, 230euró és nagyon jó.
az egyszer szűrt "házi" sör nagyon tuti volt, a gatya teszt nem lett végrehajtva de az volt az egyetlen világos sör amit kedveltem
a barna söröket jobban szeretném de ami tényleg jó az drága, annyira meg mégsem szeretem
Ha igen akkor dobd át privátban, 0+ a vérem!
Egyik legnagyobb csoda az életünkben... nevetés, kacagás, ÖNfeledt jelenlét
bár pár éve közel ennyi mézes pálinkát ittunk borral az nem nagyon viselt meg, sőt kifejezetten jól bírta a szervezet, hiába a méz is gyógyszer a pálinka is meg a vörösbor is
Allitolag embert nrm lattak gyosabban negykezlab rohanni.
Azota rosszul vagyok az alkoholtol.
ellenben az egész napos motorozás után jót tesz az 1-2 üveg sör
Amugy probáld meg a hjc rpha70-et, azt hiszem ez a száma. nem tudom mi a szerkezete de baromi könnyű és nagyon minőségi. Megint végignéztem a louis felhozatalt, shoei toronymagasan a legjobb, hjc is baromi jó, anyunak scorpiont vettünk, lehrt magamnak is veszek egyet, 230euró és nagyon jó.
Anno osszeittam minden szart,olyan fejfajasom azota se volt.
a barna söröket jobban szeretném de ami tényleg jó az drága, annyira meg mégsem szeretem