Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írok privátban.
Igen. Akár a hölgynek akár az urnak.
Akkor is lehet ha helyileg messze vagyok?(debrecen)
Ha igen akkor dobd át privátban, 0+ a vérem!
Kanyarban elkottázta, kiütött egy vilanyoszlopot. Ö is, batátnöje is életveszélyes, sulyos.
Hogy történt és milyen az állapota?
Nem. Aggtelek környéke, Kelemér és putnok közt.
Ez a Kecskeméten történt elé fordulásos baleset? Mostanában iszonyú sok lett a súlyos motorbaleset, rossz még hallani is.
Azzal a kéréssel fordulok a véradó motorosokhoz, hogy aki tud és lehetösége van vért adni, hogy irányitott véradással segítsenek egy bajba jutott társukon. Jelenleg is sulyos az állapota, ez még egy lehetöség. Akit esetleg érdekel, privátban átdobom az adatokat hogy kinek kell. Elvilegnullás kellene de ha jól tudom akkor bármilyet becserélnek.
http://youtu.be/o_alo4xCZNE
Egyik legnagyobb csoda az életünkben... nevetés, kacagás, ÖNfeledt jelenlét
Van olyan is
Mérne? A gyenge az aki azt hiszi magáról, hogy erős főleg ha ezt híreszteli is.
Mèr
Gyengék vagytok
Ez pontosan igyvan.
péntek este volt a ko, vasárnap még nem tudtam felkelni, utána hét pénteken már tudtam enni
Az elso nap vizszintesben is szedultem,felkelni remalom ez ket napig volt,maj meg egy jo nap hanyinger,hullazolden. Brrrrrr.
huszon éve ittam több mint egy liter wiskey-t az leterített 3 napra, azóta nekem se megy nagyon a pia
bár pár éve közel ennyi mézes pálinkát ittunk borral az nem nagyon viselt meg, sőt kifejezetten jól bírta a szervezet, hiába a méz is gyógyszer a pálinka is meg a vörösbor is
Az a tenger mennyiseg egy bivajt leteritene,de sor nem volt benne,csak az elso negy-ot wiskis kolara emlekszem es arra hogy egy furdokadban dedelgetek egy ures pezsgosuveget.
Allitolag embert nrm lattak gyosabban negykezlab rohanni.
Azota rosszul vagyok az alkoholtol.
ezt én is megfigyeltem ha sört is iszok van fejfájás, ha bort nincs, pedig a borból se a drágát isszuk, igaz nem a pet palackos kivitelt de az 1000ft alattiakat
ellenben az egész napos motorozás után jót tesz az 1-2 üveg sör
Gyenge vagy !! 2sörnél többet nagyon ritkán iszok. Nagyon kitanultam már, max ejfelig iszok de addig is keveset es igy tok jo.

Amugy probáld meg a hjc rpha70-et, azt hiszem ez a száma. nem tudom mi a szerkezete de baromi könnyű és nagyon minőségi. Megint végignéztem a louis felhozatalt, shoei toronymagasan a legjobb, hjc is baromi jó, anyunak scorpiont vettünk, lehrt magamnak is veszek egyet, 230euró és nagyon jó.
Leszarom,nem tetszik es kesz.
Anno osszeittam minden szart,olyan fejfajasom azota se volt.
Sörből is ezer féle van, kostolj meg egy karmalanz alkoholmentest, kismamáknak való, olyan édes hogy osszeragad a segged
a régiek nekem nem jöttek be, a cápa ericsson(r310) a vízálló az tetszett egyedül de nem annyira hogy meg is vegyem
Nekem anno a SE K800i volt ami nagyob bejött teló.
az egyszer szűrt "házi" sör nagyon tuti volt, a gatya teszt nem lett végrehajtva de az volt az egyetlen világos sör amit kedveltem
a barna söröket jobban szeretném de ami tényleg jó az drága, annyira meg mégsem szeretem