Ja... Az ideg basz szét sokszor. Köztársasági érdemrend ezüst fokozatú keresztje van itt a családban. És az elismerés mellé kinyírták, addig ölték, míg le nem tudták szereltetni. Alezredesként szerelt le, most vonulós megint. Újra elkezdte
Apám, nagybátyám, unokatesóm, az ő fia, meg öcsém. Lassan 100 év szolgálati viszony, de én nem vagyok tűzoltó. De ott voltam gyerek, meg azóta is elég szoros a kötelék.
ja értem. akkor valószínűleg már jártál nálunk, vagy mi nálatok bocsi a bizalmatlanságért, de ez mégis csak egy nyilvános fórum, mindenféle hülyével ha jövő héten jársz felénk szívesen látlak egy kávéra
Folyamatos információ van róluk. Elég szar mindkettejük helyzete. A fiunál elsösorban a fertözés megállitása a cél aztán a belsö szervek problémája.. a lány csigolya szilánkos törése az egyik probléma a másik a sziv és tüdö vizesedése.
Semmi konkrét.
Viszont nagyra tartom az emberi kapcsolatokat. Régóta húzom az igát a katasztrófánál, szeretek ismeretséget kötni a párhuzamos vonalon dolgozókkal. És ha motorozik, az plusz.
http://youtu.be/DHaMBCaSEPE
De nem írom le amit gondolok mert......
Többit tudod
Viszont nagyra tartom az emberi kapcsolatokat. Régóta húzom az igát a katasztrófánál, szeretek ismeretséget kötni a párhuzamos vonalon dolgozókkal. És ha motorozik, az plusz.