Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawa, ismered a sérült motorost és a lányt? Most írták, hogy a srác elé 3 éve Franciaországban már kifordultak, akkor elvesztette már az egyik lábát. A mai napon a tegnapi baleset miatt elveszett a másik lábát is...már a puszta életben maradása a cél.

A fiú 0-, a lány 0+ vércsoportú, most hajtom fel az ismerőseim között akinek ilyen van.

Én indulok a kórházba, ott meg tudják mondani a vércsoportom.
A Draeger-nél nyomod?
Szoktál kijárni tűzoltóságokhoz is vagy a kollégáid?
nézz körül inkább: www.draeger.com
Tűzoltó cuccokból?
szerviz, altató- lélegeztető gépek, inkubátorok, monitorok, gázrendszerek stb.
A népszerű lélegeztetőgépek.

Amúgy én még mindíg azt szeretném ha kevesebb inkubátor,lélegeztetőgép lenne és több stadion,meg a kisvasútat Felcsút-Peking relációban kéne továbbgondolni.
Írtad, hogy az egészségügyben dolgozol 15 éve.
Milyen területen?
a 40 millió forintos autóikat közbeszerzésen 80-100-ért pályázhatják meg,aminek a felét nekik kell kifizetni.de ez nem nagy titok itthon .és nem olyat,amire szükségük van,hanem amire épp pályázni lehet. emellett megkérték őket,hogy a telefonjukat ne a laktanyában töltsék,hanem otthon
tűzoltókról konkrétan mit? csak kíváncsiságból, mert a létrán meg a vizen kívül kb. mindent tőlünk vesznek
Azóta lehet már szeptemberre is időpont.
Kati néni az egyik legnagyobb ilyen jellegű belemagyarázó, "érdemes" nézni-hallgatni. Követője is akad bőven.
http://youtu.be/SQzHZvvzJzY
bocs,2015
Mikor volt?
a balesetem után egy sérvműtétre kértem időpontot februárban. kértem,hogy mivel sürgős,ne basszanak ki velem. októberre adtak...mondták,naponta csak meghatározott darabszámot fizet a tb. szóltam a főorvosnak,hogy március végén lejár az egy évem,utána nem tudok táppénzen lenni,le fognak rokkantosítani. lett időpont két hétre rá. valakivel nyilván kibasztam,az ő kárára lett nekem időpont.
egy csavar,amivel a csontodat összetekerik,kb 3000 forint. és semmi komoly űrtechnika nincs benne. a cérna a varráshoz dettó. konkrétan bármivel megvarrhatnád...a 70 forintossal is. egy kórházi ágy hétszámjegyű összeg,mert betolhatod a röntgenbe. hahaha,engem a simával toltak be,semmi baja nem lett. közbeszerzés,közbeszerzés,közbeszerzés...a tűzoltókról is tudnék írni konkrétakat...
meg a dokik üzlete...
Elfogadom, elengedem
El sem olvasom már, csak a szokásos "értelmiség" ír ide. Nem csoda hogy kevés ember ír ide be.
Ezek mind nyelvészkedések, a valóság nem ettöl függ.
Pont olyan mint a katasztrófavédelem. Nem a katasztrófát védik. A tudatlanságot pont ilyenekkel lehet fokozni. Tartalmat adva olyan dolgoknak amelyeknek amugyis van, csak épp sejtelem és kételekedés mögé bujtatva tévutra viszik a befolyásolható embereket.
Hol?
Most adhatna energiat.
Nyugodj meg, él
Ehh,egy vilag omlott ossze bennem,aszittem orokke elni fog.
Baszok en vert adni,irtozom a tutol.