Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs ilyen problémám...
most nem vagyok benne biztos, hogy nem érted, vagy csak nem akarod érteni minden erőszakos "vallás" (beleértve a kommunizmiust, nácizmust stb. tehát inkább eszmerendszert mondanék) az emberirtás csimborasszója, és ebben nyakik áll a keresztény egyház. a Vallás meg mindenkinek a sajátja.... szerintem. nem a kereszténységgel van a baj, az ember által cenzúrázott és elqrvított kereszténységgel, de ez igaz másra is....
Kérdezd levit mi a jó az apple cuccok közt ezen a téren vagy F2-t.Én 200 éves laptoppal nyomulok.Nem is akad be semmi.
...és egy csomó gondod megoldódik!
még a végén kell vennem egy ájfónos laptopot az asszonynal mert az állítólag nagyon fasza
ezeken túlvagyok már, egy reklámblokkoló bővítmény volt az operán de azt is leszedtem
a többin semmi nem volt, az explorer is olyan natúr ahogy az öreg bill megírta anno 10 éve
Utál téged,ennyi az egész.
szolgáltatói hiba, cookie baszás vagy bővítménykezelési hiba.... első körben ezekre tippelnék. töröld a cookiekat és tiltsd le a bővítményeket... plusz egy böngészési előzmény törlés se ártana
Azért rögtön kikiáltod az emberirtás csimborasszójának a katolikus egyházat.Egyetemes okként meg a vallást.
Holott vlt pár masszívan toplistás eszmerendszer ami több embert irtott ki.
A tények makacs dolgok így igaz.
Így-így!

És ha valami "nem jön össze", az nem Isten akarata, hanem mi, emberek b@sztuk el...
ne a vallással buziskodjatok hanem inkább segítsetek anyalni mi a picsa baja van a tanusítvánnyal az asszony gépének
rosszul látod, rajtam nem fogott a komcsi tanítás... én másképp látom, a tények meg makacs dolgok... én úgy gondolom, mindenki úgy találja meg a saját külső és belső egyensúlyát, ahogy szeretné, de ezzel ne ártson másoknak, ne zsaroljon, ne fenyegessen.... ez az én "vallásom"....
Látom azért fogott rendesen a komcsi tanítás mint a korosztályból mindenkin.
Minden vallás térít.
És ebbe vastagon belemegy a kommunizmus is.És nini azért belehalt pár százmillió ember.
De ott nem pap volt hanem párttitkár.
nem mondtam, hogy más vallástörténet nem erőszakos, csak a keresztény... de még egyik pápa sem állt ki, ítélte el elődjét, mondván, hogy a biblia és Isten tanításaival ellentétes módon cselekedtek, és ajánlotta fel az egyház javait a károsult népeknek kártérítésként...
nem tisztem ítélkezni, a tények azok tények.... a kereszténység mindig is egy térítő vallás volt, és aki nem akarta, annál jött az erőszak.... ugye aki pár embert öl meg, az gyilkos, aki milliókat hódító. a történelmet pedig a győztesek írják.... és milyen király az, hogy eleve nem üdvözülhet, csak egy kis része az emberiségnek, de az is csak akkor, ha azt csinálod, amit én mondok (illetve a papok), mert amúgy pokolban fogsz égni, meghalsz, senyvedsz és szenvedsz stb. tényleg, ez tök jó....
már maga a templom eleve hiteles, hiszen "Ne csinálj magadnak faragott képet és semmi hasonlót azokhoz, amelyek fent a mennyben, vagy amelyek lent a földön, vagy amelyek a vízben a föld alatt vannak: ne hajtsd meg magadat azok előtt, ne szolgálj azoknak" . Bemész, csak az van... arannyal borítva....
ha az egy Isten hitből indulunk ki, mindenki uahhoz az Istenhez találja meg az utat, de én úgy hiszem ez nem lehet a megfélemlítés, erőszakkal kényszerítés, zsarolás útja.... az emberek által szerkesztett, cenzúrázott biblia pedig ebben erősen benne van...
nyilván buta vagyok....
Speciel nálunk a pártház duplája volt a templomnak-.
Nem tom nálad mért akadt be a keresztény meg a népirtás,de azért bele kéne egy időkeretbe és azon belüli kontextusba tenni a dolgot.
A középkorban mint minden emberi játékban irtották egymást is meg más vallásút is bőven az emberek.Egy iszlám hódítás nem volt az a barátságos népmese.
Amit az oszmán birodalom lerendezett csak magyarországon ahhoz képest a keresztes lovagok csak kisfiús játékot űztek.Hogyisvan a Vágó Istváni idézet,fasza fürdőket hagytak itt meg jót tett a gasztronómiának?
Jah a fél ország sívó pusztaság lett.Elvileg a család azután jött a környékre a Tótoktól mert tök néptelen lett Buda környéki megye.
A keresztes hadjárat is olyan hogy minden vallás magának akarta Jeruzsálemet mondván hogy én ott voltam,csak ugye a másik rákontrázott hogy én előbb,vagy hogy én vagyok ott most.
Ebből lett haddelhad.Mondhatnám hogy foci helyett az volt a népsport akkoriban.
Mostani utolsó 120 éve egészen erőszakmentes lett a keresztény egyházaknak,az iszlám maradt ugyanaz.
ami a bibliában van a jézusos rész meg ami utána jött az nem az ami most van és kurvára nem az ami régen volt
mert ugye a szeretet meg a hasonló dolgok pont nincsenek
akármelyik kis faluban a templom a legnagyobb épület, szóval nekem ne beszéljen senki sem a szerénységről meg ilyen kamu dumákról
mert azt még meg is érteném hogy van egyházi vagyon, mert pl iskolát tart fent belőle ami végülis egy karitatív cselekedet
de amikor a geciknek hegyekben áll a pénz és a vagyon ez kurvára nem az a tanítás amiből kiindult az egész
Haha
Ja, tudom, csak összefüggéstelenül beszélsz össze vissza. Már megszoktuk!
Kicsit megpörgethetnéd a forumot, legyen itt èlet. Clam, laligator
csak tudnám mikor meg hol. Válaszoltam neked miután hozzám szóltál.
Hagyjál békén, ne zaklass!!
Te.
Okos vagy Te az egyszer fix. Csak tudnám hogy ki a pöcsöm szólt hozzád ?
Csak unalmas vagy. Komolyan azzal akarsz piszkálni hogy butább vagy nálam?
Pedig én csak 1 dologhoz értek, a gondolkodáshoz. Nem tehetek róla hogy ezt néhány emberrel ellentétben, képes vagyok bármire használni.