Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk ez a luther gyerek épp emiatt reformálta meg az egyházat, vagyis egy részét, hogy ne lehessen venni bűnbocsánatot
Nekem már ott véget ért a vallásosság, amikor a II. világháborúban papok áldották meg a fegyvereinket. "Ne ölj!", ugye?
Na meg ott is, hogy egy kis gyónással, pár "miatyánk" elmondásával feloldozást nyerhetünk a bűneink alól. Képmutató önzés az egész - jól megideologizálva...
egyik volt munkatársamnak megjelent az úr az előzetesben, némileg be volt drogozva és ittas is volt
azóta nagy vallásos lett, de totálisan 180 fokos fordulatott csinált munka, család, 6 gyerek, jár börtönbe prédikálni meg ilyenek
előtte meg kocsmák, kurvák, szamurájkard stbstbstb
volt hogy a kupiban felbaszták az agyát és a tévét szétvágta meg még pár dolgot mire kiütötték
Durva szereket használhatsz.
Szeretném én is így szétcsapni magam néha de nem tudom mit kell beszedni hozzá
Én tudom hogy működik a vallás és hogy tartják kondicióban a résztvevők durva és finom aurájukon.... Stb keresztül a lelket..... De nem érdekel tovább. Arra törekszem hogy az ÉN itt létét tudjam értsem,elfogadjam, majd elengedjem.
Ez mély téma és ez a felület nem alkalmas érdemben még részleges felfedésekre sem.Ha hosszantartó ( ami óraidőben kifejezhető) a kíváncsiság majd keresés akkor van rá lehetőség hogy utat engedj ezeknek az élethelyzeteknek, kérdéseknek. Ezt az elmetevékenység részleges vagy igen nagy arányú elhagyásával célszerű tenni. Mellesleg ha a tanítvány kész megjelenik a tanító
én irigylem az ilyen embereket, főleg a nagyon vallásosokat
hihetetlen egyszerű az életük, nem kell agyalni azon mit hogy csináljon mert az úr már kinyilatkoztatta többezer éve és az tök fasza
ezek a személyek nagyon befolyásolhatóak elhisznek mindent, még azt is hogy a tévéből küldik az energiát
Mert ugy gondolják hogy az a valami müködik illetve müködteti az életet.
Nehéz, mert mikor nyilvános fórumon kinyilatkoztatás történik akkor szeretnék a bennem feltorlódott kérdésekre nyilvános választ kapni. Neö veled személy szerint kötekedek hanem tudásvágy lobog bennem, hogy megértsem miért hisznek bármiben is külömböző emberek.
Előélet gyanánt.
Hát az tény hogy te több pénzt kapnál a tiedért a használt piacon
nagyon praktikus
A toronyugrás sem lenne egy jó választás a részéról.
Most miért?
Ez egy freestyle rap! Nem vicces?
Nem voltam plasztiksebészeten.
Engem így szeretnek nem akarom megválltoztatni.
Néha meglepődöm hogy mégiscsak gyökér vagy
Hát ez mi?! Ezt a gyereket ki kellene törölni a vilagból.
és módosult a tudatod?
Én tegnap füveztem, A damilos kaszával lenyírtam 280 ölet !
Nem lennél jó futónak! Viszont vitorlázónak...
Mutass egy tehetséges magyar rappert? Hiro?
Mondjuk tényleg hogy lehet olyan dolgokban szentül hinni, amikre semmi érdemi bizonyíték nincs, csak ilyen elméleti meg-agyalás? Ilyen élet-rezgések, meg chemtrail, meg ilyen tudati örökségek.
Az olyan természetközeli dolog. Mondhatni zöld.