Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja... mindent értek... néha én is fuvezek...
Bizonyíték..... mellesleg a napokban feléd voltam egy táltos szertertás okán ami egy parázson járásban teljesedett ki... Nem emlékszem hogy a bokádnál fogva cibáltalak volna hogy gyete oda mert ott aztán megkapod a bizonyítékot (a valamire)... De ha igényled legközelebb gyere, vagyne...... mellesleg célszerű lenne elindulni neked is mert...... Abbahagytam
nem... nem olyan
A plasztikai sebészetem mondtak valami dumbós viccet?
Van mikor oldalt be kell nyuljak megigazítani mert ketté hajtva marad amikor felhúzzom a bukót! Ez olyan mikor egy jó nő felvesz egy ruhát aztán megigazítja a melleit!
Engedd el
Sugallatnak tudom
Vegyünk például téged. Szerintem kevesen tudják, hogy mit kell kiállnod egy bukósisak le/felvételénél
Szia Füles
Császtok!
A belső hangok.
Ki szerint tudattalan a tudatom? Ha vannak kinyilatkoztatások akkor vannak kérdések is. A vakhit kissé idejétmúlt......remélem, aki nem kérdez csak hisz az a tudattalan szerintem vagy nem, de én legalább bizonytalan vagyok és várom a bizonyítást és keveslem ha csak pusztán megaszondják, hogy mit kell a nirvánának tekintenem...
Tucc tucc tucc...
De Te honnan tudod, hogy tudsz? Mondták?
A tudattalansághoz való jogodat félted ? ... meghagyom,felőlem ne aggódj
Ki szerint beteg és mi az a betegség? Ki annak a megmondója, hogy az én gondolataim, tetteim betegek vagy sem? Az önjelölt prófétáktól mentsen meg a......bárki-bármi.
http://youtu.be/7eroRbXX2_Q

Az emberiség egy igen nagy beteg faj.......érezzetek emlékezést emberektől,és élvezzétek ezt a csodás muzsikát
Nem vagyok egyiknek sem rajongója, de ha megtudnak belőle élni, akkor valamit csak jól csinálnak
Amíg van két ép keze, addig a kecske szóba sem jöhet
Amúgy ez nem Zoli32? Mert kecskéről ő beszélt itt sokat.
Most miért? Elég tehetséges srác, ez freestyle. Az a szégyen, hogy Curtis, Majka meg a többi csicska megél a nudliból, az ilyenek, mint ez a srác pedig nem.
Erre simán rá lehetne szervezni katasztrófa turizmust
Mondjuk elnézve csórikámat, lehet egy évig spórol, amíg talál olyan hivatásost, aki bevállalja a megfelelő összegért. Bár akkor úgy érezné, hogy megtalálta a múzsáját és újabb egy évig van téma a szövegeihez
Úgy örülök, hogy azMKKP-re szavaztam!
http://youtu.be/3793m1RhMpg
Nem vagyok Bicsisz, Férfi vagyok!
Amúgy nem igaz, szerelmest is szoktam!