Ocsem egy halom felsookategorias cuccot vett LG,samsung,nokia mind vattauj 100e feletti.
Amikor 3x cserelt az LG ben kijelzot mert mindig tort,vt hogy magatol szerzett egy redmi 3 ast.
4. eve van meg,zero fagyas,most automatikusan frissitett MIUI 10 re ket napja.Egyszer kinn volt kocsiteton szakado esoben,kiszaritva megy tovabb,leejtve szamtalanszor,jelenleg meghajtotta,berepedt de meg mindig megy.
Nekem a 2. kijelzom tort ossze jelenleg mert mindig odavagom.De nem baszik ki velem.Ebayrol vettem direkt 2 db,gratisz uvegfolival,jon ra egy nilkin tok remelem megvedi.A ket kijelzo volt postaval 13e ft.
4000 es akku,ket-harom naponta kell tolteni.
Ez tény....viszont a népes családunkban eddig egy ájfón volt ami 4 éves és egyedül annak nem volt baja ennyi idő alatt értem ezalatt pl. lassulás, különböző kisebb-nagyobb hardverhibák meg egyáltalán....eddig én is úgy gondoltam, hogy adjon a faszom ennyit érte mikor vannak harmadáron ilyen tudású készülékek, de hát a 4 éves almáshoz még mindig állandóan jönnek a frissülések, appok amik ahhoz a telóhoz vannak optimalizálva meg ilyenek tehát az alma nem engedi el a kezét a régi vásárlóinak sem míg a többinél már az 1 éves teló is szart ér, vegyek újabbat. Tehát erősen agyalunk azon, hogy mindenkinek a következő csere amikor esedékes az alma lesz hiába drága bár ha azt nézem, hogy egy új S9 mennyibe kerül hát az kb. ugyanott van mint ájosfón ugyanazzal a tudással sőt egy kínai is minimum a felébe vagy többe kerül mint az almás.........
Reggel óta ennyit sikerült haladni....
Az alapozóig le van csiszolva a cucc
Azt hiszem elnapolom legalább egy héttel a folytatást. De lehet több hetet is kell regenerálódni
Fene tudja.Keletnrmet volt.Majd itthon 8 honap alatt futott 24ezret.A par lemfölder volt a bardiban 7500 forint.
Az opel 150e km utan adta meg magat.
Utak fuggvenye.
Rakerdezek.
Amikor 3x cserelt az LG ben kijelzot mert mindig tort,vt hogy magatol szerzett egy redmi 3 ast.
4. eve van meg,zero fagyas,most automatikusan frissitett MIUI 10 re ket napja.Egyszer kinn volt kocsiteton szakado esoben,kiszaritva megy tovabb,leejtve szamtalanszor,jelenleg meghajtotta,berepedt de meg mindig megy.
Nekem a 2. kijelzom tort ossze jelenleg mert mindig odavagom.De nem baszik ki velem.Ebayrol vettem direkt 2 db,gratisz uvegfolival,jon ra egy nilkin tok remelem megvedi.A ket kijelzo volt postaval 13e ft.
4000 es akku,ket-harom naponta kell tolteni.
Remélem még a hó előtt kész lesz
Csak kurvára túlárazott
...
Az alapozóig le van csiszolva a cucc
Azt hiszem elnapolom legalább egy héttel a folytatást. De lehet több hetet is kell regenerálódni
Az opel 150e km utan adta meg magat.
Utak fuggvenye.