A várakozás izgalma a lényeg, míg az úton vagyok mindenfélét elképzelek, hogí milyen jó dolgok várhatnak rám és a küzdés öröme az utazás míg mikor megérkezek akkor felébredek megvilágosodva és a tudatomba robban a tapasztalás, hogy semmivel sem jobb ez mint ahonnan elindultam. Ezért megint útra kelek és izgalommal várom hová érkezek.
Pedig nekem a legnagyobb kiadás a kaja
A szállás nem egy palota lesz, Ötvös Csöpi korabeli
A klímát akciósan szereztem, és egy klímás tűzoltó kollégával csináltattam.
De igy is kb 700e Mátyás-ba fájt.
De ennyit cigiznék és innék el egy év alatt
De nagyon köszönöm a felajánlást.
Nem az én világom ez sem Zoli. Elfogadom mint oly sok mást is........ sok tornászt elhagyok az utakon az én laza tempómban.... megmosolygom aztán tovarobogok
Eluszik a matek? egy kuporgós kétszázvalahány kilós motorral nem épp tipegős tempóban, megkérdőjelezhetően olyan testhelyzetben, amivel elég nehéz bármit is megtámasztani? Én azért megnézném mit csinál egy 80-as tempónál bedöntve.
Ha elúszik a matek egy dobbantással lehetséges korigálni.... ez a műfaj földön célszerű..... de ott varráson ülve, a tanksapek szellőzőt a hernyóval cirógatva pozició a kaland.
Hali! Itt sok tájékozott ember van, légyszíves áruljátok már el mi az a trend újabban, hogy mondjuk szerpentinezésnél a sportmotorokkal meg endurókkal nyomulók közül sokan leteszik a kanyarbelső lábukat?? Szerintem egy esetleges megxcsúszásnál nem sokat érne vagy mi a célja ennek?? Köszi!
Mi a pénteki program?
Én már tudóm
A szállás nem egy palota lesz, Ötvös Csöpi korabeli
A klímát akciósan szereztem, és egy klímás tűzoltó kollégával csináltattam.
De igy is kb 700e Mátyás-ba fájt.
De ennyit cigiznék és innék el egy év alatt
De nagyon köszönöm a felajánlást.
Biztosan,de keteve is finom volt.
Ez az en vilagom.
Ez a világom
A strand drága, egyél igyál előtte:)
Annyi klimát akciósan beraktam volna:))