Az csak az egyik társaság, de vannak dögivel, volt olyan kollégám is, hatalmas erős ember volt anno az egyike volt a páncél-gép és zongora szállító társaságnak és valami vezetője volt a helyi jehovásoknak, vazz a saját gyerekének nem engedte a vérátömlesztést mikor műtéte volt, nem tudom, hogy oldották meg, de akkoriban sokan hülyézték ez miatt mert amúgy a mérete és a rakódó társaság ellenére nem volt vérszomjas figura......
Pont, mint a jehovások, a legirritálóbb szekta. Idétlen, bugyuta, megalázkodott, bigott barmot csinálnak mindenkiből és mint az agyatlan zombik, követik az utasítást, heti 3 délutánt elcsesznek a gyülekezetbe járással, hihetetlen szánalmas banda.
Ééééésssss legális!
Amikor azt mertem mondani hogy gagyi a tracer összeszerelése, el lettem küldve az anyámba kb. Plexi fityeg, térddel össze tudom nyomni a tankidomot, kopogós gyenge műanyag az egesz.
Nem értek sok embert, visszanézi a képeket és nem látja hogy fordítva ül a lovon? Most nem kifejezetten erre az emberre gondolok, van haverom is aki ki akar ülni és az van belőle hogy a feje a motor középvonalában és a segge az ívbelső felé tolva, természetellenesen és hát a fizika... aztán lehet én is ilyen balfaszul ülök a motoron.
Az nem lett volna gond,ugy voltam vele veszek egy 900 tracert.Há tura is es mivel mt letepi a fejed es megeteti a hienakkal mer ugye vadallat.
Nos nekem erzetre mosogepet juttatta eszembe a 09 es regi streetnel semmivel se tobb bugi nem volt benne,a plexi gagyin libegett a tok egyenes derek+mellkas magassagban oldal markolt kormany se jott be es hatra lejtett az ules igy remulten kapaszkodtam nehogy lessek a probauton.
Allitolag a sima 900 az nagyonvad de az nem tura es ronda,modelfrissites ota megrondabb.
igy picit csalodottan visszamasztam a regi kereklampasra.
Tudod vagy 20 éve egy jó haver-kollégámat beszippantotta egy szekta és végignéztem az átváltozását......én mindenhez szkeptikusan állok hozzá és a lényeg, hogy mindenben kételkedem legfőképp magamban vagy azokban még egy kicsit jobban akik kinyilatkoztatásszerűen megfellebbezhetetlenül hirdetnek mindenféle homályos utalásokkal életbölcsességeket..........és mindez épp azért van mert sokat tapasztaltam és egy dolog a biztos.......,hogy semmi sem biztos.....
dehogy veszek,nem szeretem a turamotorokat,vagy akkora hodaly mind hogy ndm fer be a garazsba vagy olyan magasak hogy kettesletra kel a felmaszasra,vagy nincs bennuk power.
https://index.hu/tudomany/til/...
Ééééésssss legális!
Nos nekem erzetre mosogepet juttatta eszembe a 09 es regi streetnel semmivel se tobb bugi nem volt benne,a plexi gagyin libegett a tok egyenes derek+mellkas magassagban oldal markolt kormany se jott be es hatra lejtett az ules igy remulten kapaszkodtam nehogy lessek a probauton.
Allitolag a sima 900 az nagyonvad de az nem tura es ronda,modelfrissites ota megrondabb.
igy picit csalodottan visszamasztam a regi kereklampasra.