Nem kell aggódni, lesz időd, akiket szoktam látni az árnyékben nyomkodják a Tescos odanyúlós telefont egész nap, csak reggel, meg este kell kicsit kapálni amikor a főnök is látja
A hőmérséklet jó lesz, de úgy fest lesznek zivatarok meg egy kis szél, szóval pár fokot hűlni fog a víz. A Balcsi huncut ilyen szempontból, mert minimum 3 napos pusztulatos hőség és felhő mentes tűző nap kell a melegedéséhez, de képes egy éjszaka alatt lehűlni, ha szél van.
Klíma nélkül már veszélyes ez a meleg.
Én tetettem a 4 szobába és a konyhába is. De megérte, nem bírom a hőséget. Nekünk szombattól indul egy kis kikapcs szerdáig Balatonlellén.
Neked kevés munkát és jó pihenést!
Asszem a közmunka nettója jelenleg olyan havi 53 körül van így ha kissé összehúzod magad akkor talán sikerül havi 1-2 giga netet kifizetni ami elég arra, hogy naponta fél-egy órát nézhessed a fórumot bár hozzászólásokhoz nem lesz elég, de ettől nagyvonalúan eltekintünk.
Én tetettem a 4 szobába és a konyhába is. De megérte, nem bírom a hőséget. Nekünk szombattól indul egy kis kikapcs szerdáig Balatonlellén.
Neked kevés munkát és jó pihenést!
Gyorsan leégsz és kitikkadsz a napon.
Modnjuk most tényleg nem tudom, tegnap felmondtam, így belépek a munkanélküli alkesz közmunkások körébe
http://youtu.be/Z3hnzzUvXx8
"bármikor megvehetném,csak nem akarom,mit tudhatod te vén troll" félét.