hetente mosok légszűrőt, persze hogy a gyári mellett vagyok. Szerinted mennyire van elegem minden motorozás után légszűrőt mosni? motormosásról ne is beszéljünk :D
Van akinek megéri, van akinek nem.Van aki tud vigyázni a sportszűrőre van aki hülye hozzá :D
Sokan vannak (látom Te is ilyen vagy) akik csak a gyári szűrőre esküdnek és én nem is szoktam vitába szállni,mert nincs értelme. Én elég sokat költöttem az enyémre,hogy élvezhetőbb legyen amit meg is kaptam. De ha bármi lenne még a blokk szétszedésen kívül ami akár csak 2-lovat dob rá, arra azonnal vevő lennék.
Abba gondolj bele,hogy egy turbós,vagy kompresszoros motor mennyivel erősebb a tökéletesebb feltöltés miatt. De ha a sima szívó motornál lefolytjuk a levegő beáramlását akkor már egyből hátrányban van a sport szűrőhöz képest.
A régiek sokkal nyomatékosabbak mint az újabbak. De ha be van állítva akkor nagyon jó.
Van akinek megéri, van akinek nem.Van aki tud vigyázni a sportszűrőre van aki hülye hozzá :D
De aztán mindegy nekem, én tuti nem rakok sportszűrőt mert elég a krosszban mosogatni :D
A régiek sokkal nyomatékosabbak mint az újabbak. De ha be van állítva akkor nagyon jó.
De ha olyan mint a 2t akkor csak jó lehet :P