Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondj egyet példának...
Még ha ki is használnád...
hetente mosok légszűrőt, persze hogy a gyári mellett vagyok. Szerinted mennyire van elegem minden motorozás után légszűrőt mosni? motormosásról ne is beszéljünk :D

Van akinek megéri, van akinek nem.Van aki tud vigyázni a sportszűrőre van aki hülye hozzá :D
Nem lenne egyszerubb venni egy olyat ami gyarilag erosebb?
Kinek?
Sokan vannak (látom Te is ilyen vagy) akik csak a gyári szűrőre esküdnek és én nem is szoktam vitába szállni,mert nincs értelme. Én elég sokat költöttem az enyémre,hogy élvezhetőbb legyen amit meg is kaptam. De ha bármi lenne még a blokk szétszedésen kívül ami akár csak 2-lovat dob rá, arra azonnal vevő lennék.
Kivételesen igaza van most.
Vannak ilyen elbaszott rendszerek mint a triumph hogy mindent egyből bekap ami az utjában áll :D
Ez egy 8000 kmt futott gyari szuro.Ezt nem szuri meg egy sport.Tuti.Es nem ad akkor teljesitmenyt hogy megerje szarakodni.
Nem tudom tesztelgetni kell,,,,,,,,,,,,,
A Micron kipufogókat gyárt.
Nem is, elég csajos.
De te azt honnan tudod hoy mennyi mikron kell ?
Yamaha ?:O azt hittem azokat te már nem a motorok közé sorolod :D
már hogy a faszba lehetne elég egy nyitott rendszernek egy papír gyári szűrő mikor nem annyi a mikronja???? Ne idegesíts fel!
Valamelyikben szivacs gyárilag...
A beállítás után ezt 3000-től tudja majd
Nézhetjük úgy hogy hátrányban van, de nézhetjük úgy hogy a papír szűrő lehet hogy tökéletesen elég levegőt enged át a nyitott rendszerhez is.

De aztán mindegy nekem, én tuti nem rakok sportszűrőt mert elég a krosszban mosogatni :D
A gixer egy szar....
Abba gondolj bele,hogy egy turbós,vagy kompresszoros motor mennyivel erősebb a tökéletesebb feltöltés miatt. De ha a sima szívó motornál lefolytjuk a levegő beáramlását akkor már egyből hátrányban van a sport szűrőhöz képest.
A régiek sokkal nyomatékosabbak mint az újabbak. De ha be van állítva akkor nagyon jó.
Dede, Dubel írja hogy nyomatékszegény volt a motorja.

De ha olyan mint a 2t akkor csak jó lehet :P
Igen, a tudásom.
Ha lilúl a fejed, akkor nem elég...
Az enyém az is, 6ezertől olyan mint a 600as volt 10ezer felett. Nem láttad a k5 vs s1000rr grafikont amit linkeltem múltkor?