Plébánosunknak volt jó módszere erre. Szólt hogy indulunk, és otthagyta a bandát. Azt mondta, ha ő el tud indulni akkor más is.
Elsőre persze ment a sértődés, meg lemaradás, de a második ilyen után csak úgy repült a gyerek a csomagtartóba, csak hogy le ne maradjanak
Nem szabad annyira a másikkal foglalkozni. Egyrészt ettől lesz veszélyes, mert eltereli más egyébről a figyelmed, másrészt nem lesz időd élvezni a motorozást.
Nem tudom én 80-as években 3 kerekű motorral vagánykodtam a homokozóban, de amikor én motorozni kezdtem akkor azért ment az integetés, főleg a szoci gépek között, mert ténylegesen bajtársak voltunk és szükség lehetett egymás segítésére bármikor.
A nyugati gépekkel ment ki a divatból, illetve az is hogy ha az út szélén látunk egy motorost, akkor megállunk megkérdezni, hogy tudunk e segíteni, mert nem cigi miatt álltak általában a szoci gépek ott
Amúgy ez az integetés a Skodások között is ment, mert azok is pont ilyen szarok voltak
http://youtu.be/IcLhZ6plxJM
Elsőre persze ment a sértődés, meg lemaradás, de a második ilyen után csak úgy repült a gyerek a csomagtartóba, csak hogy le ne maradjanak
A nyugati gépekkel ment ki a divatból, illetve az is hogy ha az út szélén látunk egy motorost, akkor megállunk megkérdezni, hogy tudunk e segíteni, mert nem cigi miatt álltak általában a szoci gépek ott
Amúgy ez az integetés a Skodások között is ment, mert azok is pont ilyen szarok voltak