Én nem szórakoznék disznóvágással, esetleg az előtte való napokban a felkészülésre kaja.
Nővéreméknek 240fő volt ha jól emlékszem, kaja-pia minden ki volt adva egy jó ismerősnek, nem volt túl drága és isteni finom.
Most hétvégén megint egy 280fős esküvőn voltam, ott se volt kedve a családnak szórakozni a disznóvágással.
Csak sütiket sütöttek, de az oda-vissza sokan sütnek egy egy tálcával.
Régebben leöltek pár disznót birkát mellé 100 tyúkot aztán megvolt a kaja
Vagy egy fél marha. .
Ez sincs ingyen. de kb harmad árban annyit zabált a nép amennyi belefért
A puccos éttermi koszt meg nem rossz de kevés és drága
De mint mindenhol a "megjelenés" többet számít mint bármi más
Nem kihasználni kell a szülőket, hanem élvezni a család adta előnyöket.
Mi momentán direkt nem csináltunk drága esküvőt, pont ezért.
Plébános ingyen és bérmentve rendelkezésünkre bocsájtotta a templom közösségi helységeit, meg udvarát. Kaját hozattunk, minden más családon belül el lett intézve.
Nem tudom tisztában vagy-e vele, de ezeknek ára van....nem kevés, kiszámolom a bekerülési költséget és ezt felszorzom az idegfaktorral amit még megfejelek a bármi vagy hasraütés illetékkel és miután ezeket előre megfizetted utána mutatok rá én arra akit "választhatsz" (ha szerencséd van nem az akit éppen aznap fogadtam örökbe eritreában) és természetesen elvárom, hogy ha lehet ne itthon holmi Astorisa vagy hasonló szutyokban hanem minimum egy 2000km-re lévő legalább 6+ csillagos hotelben tartandó esküvőre szóló meghívót adj át no meg természetesen nekem és páromnak egy korlátlan hitelkártyát biztosítva, hogy az alkalomhoz illően fel tudjunk öltözködni egy egyszerű armani vagy hasonló göncbe és az utazásra is fussa belőle.
Ha elasod akkor se lesz motor,ház kocsi,azt az ügyvéd viszi.De neked se lesz rá szükséged.
Viszont tény hogy a szexuális életed tuti kiegyensúlyozott lesz,de lehet csak a Roberto örülne neki a celladban.
Kérdezd meg faterod, hogy nem akar-e örökbe fogadni egy vén szenilis hülyét aki szeretne menni a stelvióra akár motorral is (ez mondjuk nem feltétel.) Mond, meg, hogy ha akarja apának szólítom az asszony meg papának....
A medence király, mondjuk neked kell kiásni viszont az jó hír, hogy asszem a magmáig homok van így viszonylag hamar sikerülhet kidobnod az a pár köbmétert ami kéne az 50m-es medencéhez.
igen hallottam valamit hogy a haverok rágták a füled hogy kellene valami medence és vettél egy olyan házat ahol van a tevelepény is jól hangzik, nem is gondoltam hogy exclusive dolgokat is be tudsz szerezni
Nővéreméknek 240fő volt ha jól emlékszem, kaja-pia minden ki volt adva egy jó ismerősnek, nem volt túl drága és isteni finom.
Most hétvégén megint egy 280fős esküvőn voltam, ott se volt kedve a családnak szórakozni a disznóvágással.
Csak sütiket sütöttek, de az oda-vissza sokan sütnek egy egy tálcával.