Ha ilyesmi szintu 6,4 millios megtekintes,870e feliratkozos agyzsibbasztto semmit tudsz vajudni es igy nezel ki ,(nem rossz,de semmi kulonos) akkor szerintem megelsz belole lazan.
Az asszonynak eléggé nagy a rokonsága
Az eljegyzési vacsorán 70 személy volt és a legtávolabbi rokona az unokatestvére volt
Lakodalom 300+ személy volt, de én nem bántam negyed házat össze hordta a nép
Fiatalabb koromban azért utáltam esküvőre járni, mert a sok vénasszony kérdezgette, hogy "na te leszel a következő?"
Rokonságban már mindenki megházasodott, így ez már nincs, de van helyette temetés, így most visszakapják.
Én is kérdezgetem mindig az öregasszonyokat, hogy "na te leszel a következő?"
Mi étteremben voltunk 30 éve, a húst vittük, de a szakács főzött. Apósomék állták a birka- és marhahúst, az én szüleim meg az étterem számláját. Kicsi lagzi volt (csak egy vacsora, meg utána némi piálás), összesen 42-en voltunk.
nekünk ez a módszer volt és elég sok ismerősnek
anyósék állták a birka-marha részt mi a disznót 1 napos felkészülés volt ( vagyis inkább 2xfél nap)
akkoriban még a tyúkokat összehordta a nép, ami már biztos nem járható út mert alig van akinél kapar ilyen állat a kertben
buzi nagy üstökben a helyszinen megfőzte egy brigád( fele szakács fele felszolgáló ) gondolom már ilyen se nagyon van
akkoriban kb 1/4 rész volt a belerülési költség a menyasszonytánc bevételével
amúgy ez nagyon jellemző hogy a nép lusta mint a szar, még akkor is ha 3x annyiba van mint ha otthon csinálná, nekünk is a ballagási kaja elég húzós összeg volt pedig semmi extra nem volt csak más sütögette a kaját
unokatesóméknam a szűk családi körben elfogyasztott ebéd a trófea grillben szinte nullás volt a rendezvény(kiadás-bevétel) és ez egy egész szolíd pár órás mulatozás volt semmi "lakodalmi" érzéssel
mert gondolom nem a réten hajtja a vadat, oda azért jó ha van köröm,