A 23 éves papiparipa megközelítőleg sem ilyen hangos nem ilyen (szép) és még s gúnyám sem ilyen csinos (még térkoptatóm sincs) de egy biztos lazább kiegyensúlyozottabb stílusommal sem lennék nagyon lemaradva ♿ a hanghatás viszont remek (nem nekem de remek)
én ha elvetődöm néha egy étterembe inkább kimegyek a kocsiba inni
mert azt elhiszem hogy egy 400 forintos hús mire átalakul kajává el lehet kérni érte 1800-2000ft mert nem csak azt az 1 deci olajat kell még rátenni amiben sül
de amikor egy szaros 2-3 decis ásványvízért 4-500 forintot felszámol akkor menjen az anyja picsájába
amikor egy másfeles víz meg 100 forint
sört nem szeretem mást meg nem iszok
esetleg kólát ha éjszakai peca van, ha éjjel megiszok egy kettesettel akkor pörgök egész másnap délig
Általában narancslét vagy vizet iszok,de a köcsög osztrák dupáját kéri ezeknek a sörhöz képest.
Ami keserű.Én meg utálom.Kávét sem iszok emiatt.
mondjuk a nyanya akinél kikértem az ilyen szart nézett rám mint a gyerekgyilkosra.
mennyit beszélgettem vele, aztán eltűnt innen is meg nem írt, mondom biztos dolga van, most meg engem cseszeget egyszer csak fél év után, vannak gondok ott is , kitett egy képet, hogy még mindig ki tudom akasztani unatkozik biztos kár, hogy magát égette le vele, már rajta pampig 20 ember, milyen fasza oktató
Azt adja a labanc a legdrágábban.