Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen hosszű szálű műfüvet hol lehet kapni? ami szép is
a csúnya kimeneti nyílást eltüntettem hátha vannak kiskorúak is
úgy a könnyű eladni
én szinte mindent eladok pár napon belül még olyanokat is amit sokan azt mondják örökké a társam lesz mert eladhatatlan....
egyedül a ktm motort nem tudtam eladni mert állítólag drágán adtam, aztán lehet azért mert nem is akartam hogy elmenjen a háztól
Olcsón adod.
persze, otthon ülsz és áttöri a falat egy autó, átmegy rajtad, meghalsz.... mindezt a puszta közepén. ez is lehet, csak sokkal kisebb rá az esély, mint ha a hungária körúton rohangálsz az az autók között egész nap
Akkor megvan miért hülyeség, amit írtál?!
Jah.....
Tudod mikor csapják ki alólad a motort? Megtehetsz te mindent, ha a másik elnéz valamit. Ebben az értelmében nézve ez is orosz rulett.
Ez így egy az egyben igaz a közúti közlekedésre is, nem?! Sőt, arra jobban! Akkor te orosz rulettezel?!
Bízzunk benne, hogy majd kifejti.
Ezen mit tudott félre érteni?
Még egyszer idekarcolom: Minden tiszteletem az indulóké, de valljuk be símán ( és nagyobb eséllyel mint pl. a gp-ben, vagy sbk-ban) benne van, hogy zsákban tér haza. Mi ez, ha nem orosz rulett?
Mindig ilyen jó barátról álmodtam
Kösz Csoki,sokat segítettél
Olvass vissza! Talán 2 sort kell és megvan a válasz rá!
Gondolom nálad az is elfogadott, ha pl. a buszsofőr liveozik munka közben.
Uuuuuuu, mit vállalkozol?
Ez baj...Gondolkodj rajta :)
Igen, csak én vállalkozó vagyok, te pedig alkalmazott!
Köszi, nem gondoltam volna, hogy simán bele sétál.
ez milyen szépen lett megfogalmazva
az óriási volt
Nem értem az összefüggést a galériád és a között, amit írtam. A véleményemet írtam oda, kulturáltan és azt tartom azóta is.
Itt mindenki munka közben lóg, én vagyok az egyetlen, aki 16:00 után lelép innen, te vergődsz tovább, élet-mester!
Jujjjci!
Az az én magánügyem! Nem nyilvános fórum téma! Te keverted ide, hogy dolgozol és közben trollkodsz! Jó munkahely, amíg le nem buksz, én az ilyeneket kirúgnám. Ha munka van, akkor munka van!